Καλημέρα σε όλους,

Ξέθαψα μια παλιά βιντεοκάμερα τύπου National (Panasonic) NV M3 που λειτουργεί με τις παλιές κανονικές VHS (Όχι sVHS). Δεν είχε το τροφοδοτικό, αλλά ένα τσαντάκι για μπαταρία μολύβδου 12v νομίζω κάπου στα 6Ah.Εχει ένα led, διακόπτη και ασφάλεια και ύστερα οδηγούνται δύο καλώδια στους πόλους της κάμερας. Προσπάθησα να δώσω ρεύμα κάπου στα 12.6v από τροφοδοτικό υπολογιστή αλλά έβγαλε ένδειξη "BATTERY" στο EVF και έσβησε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Κατάφερα να κολλήσω μια κασέτα στον μηχανισμό καθώς μετά δεν άνοιξε. Το τροφοδότησα επίσης με 13.4v. Εδώ έφυγε η ένδειξη battery αλλά έβγαλε τώρα "LIGHT, WHITE" που έχουν να κάνουν με τον φωτισμό και τον φακό. Πάλι όμως έσβησε μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Με μισοφορτισμενη μπαταρία μολύβδου 7Αh δείχνει ξανά battery.
Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν οι ηλεκτρολυτικοί. Όμως φαντάζομαι πως αν έφταιγε κανένας, δεν θα έβγαζε battery error και θα έσβηνε κατευθείαν. Το τροφοδοτικό υπολογιστή πιστεύω πως μπορεί να δώσει όσα αμπέρ χρειάζεται (υπολογίζω κάπου 2) .Διαβασα κάπου επίσης πως η κάμερα έχει μηχανισμούς για προστασία της κασέτας αν έχουν χαλάσει ιμάντες. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό είναι το πρόβλημά μου.Θα προτιμούσα να δοκιμάσω τα πάντα πριν ασχοληθώ με τους πυκνωτές

Κάθε βοήθεια χρήσιμη,
Ευχαριστω!