Γειά σας

Εχω πρόβλημα με μια ντουλάπα Frigidaire παλιά.
Ανοιξα μια μέρα τον καταψύκτη και διαπίστωσα ότι είχε ξεπαγώσει τα πάντα στην περιοχή που μαζεύει τα παγάκια και στο μισό κάτω ράφι από αυτό. Στα υπόλοιπα ράφια συχέχιζαν τα τρόφιμα να είναι παγωμένα.
Φώναξα τεχνικό και είπε ότι είχε χαλάσει ο αισθητήρας απόψυξης τον οποίο αντικατέστησε. Επίσης καθάρισε και ην αποχέτευση γιατί και εκεί βρήκε βούλωμα λόγω των πολλών ετών.
Πλήρωσα όσα πλήρωσα για αυτά και είπα είναι τα τελευταία (πέρισυ είχα πληρώσει πάλι αλλαγή μοτέρ).
Εδειξε να επανέρχεται και τα πάγωσε πάλι. Μερικές μέρες μετά, άνοιξα να δω πως πάει και ήταν πάλι όλα ξεπαγωμενα στην κορυφή.
Τον ξαναφώναξα και δε βρήκε κάτι, παρά μόνο έβαλε μια κυλινδρική βούρτσα στην κάτω επιφάνεια και με τη βοήθεια ηλεκτρικής σκούπας καθάρισε κάτι ελάχιστες σκόνες.
Πάλι δε βρήκε κάτι, μου είπε να βάλω θερμόμετρο να το παρακολουθώ και ότι είναι φυσιολογικό να κάνει απόψυξη κατά τη διάρκεια της μέρας. Του είπα οκ αλλά δεν είναι φυσιολογικό να αποψύχει τελείως τα τρόφιμα. Δεν απάντησε κάτο παρά μόνο ότι θα δούμε..
Το θερμόμετρο δείχνει τα εξής -20 / -10 / 0 / +4 / -2 / +5 και μετά πάλι -20. Αυτές οι ενδείξεις ανα 3-4 ώρες που τσεκάρω.
Χθες δε είχε ξεπαγώσει τα πάντα πλέον μέχρι κάτω.
Τον ξαναφώναξα και άλλαξε αυτή τη φορά τον χρονοδιακόπτη τον οποίο δε χρέωσε, αλλά είπε ότι μπορεί να έχει κολλήσει ο θερμοστάτης και εκεί θα δεί τι καλύτερη τιμή μπορεί να κάνει. Και φυσικά σήμερα πάλι στο +5 το βρήκα.

Τραβάω τα μαλλιά μου με την κατάσταση, του είπα ήδη ότι πλέον σκέφτομαι να το αλλάξω γιατι κοντεύω να πληρώσω ολόκληρο ψυγείο σε επισκευές και αυτός με αποτρέπει γιατί λέει ότι είναι καλό ψυγείο και τα καινούργια είναι άχρηστα και δεν κρατάνε.

Αν μπορεί κάποιος να μου πεί μια γνώμη, τι μπορεί να του φταίει ή αν δεν αξίζει μα ασχολήθώ πλέον θα ήμουν υπόχρεη.

Ευχαριστώ

Συγνώμη για το σεντόνι