Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 13

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή ARC4000 δουλεύει συντηρηση για μερικες εβδομαδες και μετα σταματά. κατάψυξη οκ

Καλησπέρα, έχω ένα ψυγείο whirlpool ARC4000 το οποίο ενώ ψύχει κανονικά στην κατάψυξη η συντήρηση κάποια στιγμή σταματάει να ψύχεται . Από ότι διάβασα και από άλλα μέλη του forum έχουν αντίστοιχα προβλήματα καθώς είναι το συνηθέστερο πρόβλημα στα ψυγεία από ότι κατάλαβα. Παρόλα αυτά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με το δικό μου .

Ποιο συγκεκριμένα το ψυγείο μου (whirlpool ARC4000) είναι No Frost με την κατάψυξη επάνω . Την πρώτη φορά που έχασε ψύξη στην συντήρηση ( πριν σχεδον 1 χρονο ) το εβγαλα απο ρευμα για 4-5 μερες και οταν το ξανα εβαλα δουλεψε κανονικα για περιπου ενάμιση μηνα . Από τοτε κανω το ιδιο πραγμα για να έχω ψυγείο.... τον Ιανουαριο του 2022 έφερα ψυκτικό και μετα από έλεγχο μου είπε πως για το πρόβλημα ευθύνονται 2 αισθητήρες θερμοκρασίας τους οποίους άλλαξε αλλα μετα απο 1 μηνα περιπου πάλι τα ίδια......

Τώρα προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να ευθύνεται. Άνοιξα την κατάψυξη και έβγαλα φώτο για βοήθεια .

Να συμπληρώσω πως όταν έβγαλα το πλαστικό κάλυμμα , το σύστημα ψύξης δεν είχε καθολου πάγο επάνω ούτε είδα να είναι καλυμμένα με πάγο τα ανοίγματα απο τα οπόια περναει ο κρύος αερας στην συντήρηση . Πιθανός όμως να είχε πάγο κάτω απο το όλο συστημα ( εκει όπου έχει την τρύπα από όπου φεύγουν τα νερα της απόψυξης του καταψύκτη ). Ο ανεμιστήρας ακούγεται να δουλεύει .

Την βοήθεια σας παρακαλώ
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Pitsos NFP 2400 δεν δουλεύει η συντηρηση.
    από grphoto στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-23, 19:30
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-21, 00:53
  3. [Bosch] Νέο anti frost ψυγείο σταματά να δουλεύει
    από Furang στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-21, 11:02
  4. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-20, 19:53
  5. [Indesit] σταζει νερο μεσα στη συντηρηση του ψυγειου