Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JOUN Εμφάνιση μηνυμάτων
Tωρα τι σχεση μπορει να εχει ο πυκνωτης του συμπιεστη εξω με τον ανεμιστηρα της εσωτερικης μοναδας αδυνατω να καταλαβω..
Δλδ τι; εχασε χωρητικοτητα και δουλευει συνεχεια μεσα ο ανεμιστηρας;;;
Επισης ασφαλειοθηκη ακομη δεν εχω δει σε πλακετα κλιματιστικου,ασφαλεια επανω στην πλακετα σιγουρα..
Επισης επισης αντε και καηκε καπου μια ασφαλεια , δεν βλεπω πως αυτο θα κανει τον ανεμιστηρα μεσα να δουλευει συνεχεια..

Για τον φιλο που ρωτησε αφου λες το ειχες εκτος πριζας ολο τον χειμωνα μηπως εχασε την μπαλα ο επεξεργαστης και κανει οτι του κατεβει..
Τι δουλειά έχει ο φυγοκεντρικός ανεμιστήρας της εσωτερικής μονάδας με την εκκίνηση και λειτουργία του συμπιεστή με την βοήθεια του πυκνωτή ; Νομίζω ο ανεμιστήρας δουλεύει συνεχώς και ανάλογα μεταβιβάζει δυναμικά θερμότητα ή ψύξη από το στοιχείο μέσα στο σπίτι. Πάντως σε δικό μου παλιό κλιματιστικό είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα , δούλευε ο εσωτερικός ανεμιστήρας και όχι η εξωτερική μονάδα . Άνοιξα το έξω κουτί , δεν είχε πλακέτα ,από πιν ενός μετασχηματιστή είχε μια ασφαλειοθηκη με καμμένη μέσα μια γυάλινη ασφάλεια στα 3,15Α και έναν κυλινδρικό πυκνωτή ο οποίος είχε χάσει χωρητικότητα από τα 40μf είχε πάει στα 15 . Τα αντικατεστησα και τώρα δουλεύει. Αν κάνω λάθος διορθωστε με.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk