Παράθεση Αρχικό μήνυμα από mmand Εμφάνιση μηνυμάτων
Το κάτω, μία τρύπα με διάμετρο μισό εκατοστό
Πιθανόν να καραδοκούν και άλλες τρύπες προς το παρόν μη ορατές και αυτός είναι ένας λόγος να μπει πάτος ή ταβάνι εξ ολοκλήρου , για την πάστα σιλικόνης είναι επίφοβο ως προς τις αναθυμιάσεις που σωστά το σκέφτηκες.

υπαρχει ειδικος πατος για κουζινες.μετρας διαστασεις πατου για να τον αγορασεις και τον βαζεις με πριτσινια μονο που θελει αλλαγη και η κατω αντισταση με μεγαλυτερης ισχυος
Πιθανό αυτό που λες λόγο διπλού πάτου να έχει και κάποια καθυστερημένη θερμοκρασιακή απόκριση , αλλά δεν είναι καλό να μπει αντίσταση μεγαλύτερης ισχύος .
Αρκεί να αναλογιστούμε γιατί οι τρύπες εμφανίζονται περισσότερο σε κουζίνες που έχουν και τις πιο ισχυρές αντιστάσεις , αλλά και περισσότερο οι φθορές μόνο στο πάτωμα ή στο ταβάνι ή στα καπάκια των ανεμιστήρων και ποτέ έως σπανίως στα πλευρικά τοιχώματα δεξιά αριστερά .
Έχω υπόψιν πανάρχαια κουζίνα της siltal που έχει τις χαμηλότερες δυνατές αντιστάσεις και ο φούρνος εσωτερικά είναι ολόκληρος τζάμι στο εμαγιέ χωρίς σημάδι παραμικρό φθοράς του εμαγιέ.
Το εμαγιέ έχει λόγους να φοβάται μόνο από ισχυρά θερμικά σοκ ή απότομες θερμικές μεταβολές , ένα "κρακ" στο σημείο αυτό με τις διάφορες απότομες θερμικές μεταβολές μπορεί να το καταστρέψει το εμαγιέ . Η ισχυρότερη αντίσταση λογικά θα βλάψει το υπόλοιπο του εναπομείναν εμαγιέ σε ταχύτερο χρόνο.
Οι σωστότερες κουζίνες για τις αντιστάσεις που βρίσκονται στο πάτωμα , ο κατασκευαστής (ο σωστός ) έχει βάλει την αντίσταση μη εφαπτόμενη με το πάτωμα του εμαγιέ (αφήνει περιθώριο 1 - 2 εκατοστών μεταξύ εμαγιέ και αντίστασης ) και η αντίσταση στηρίζεται σε βοηθητικά πόδια για να στηρίξει αυτά τα διάκενα . Ενώ άλλες κουζίνες που έχουν τις αντιστάσεις εξ επαφής με το εμαγιέ χωρίς απόσταση διαλύονται μέσα στην 5 ετία .