Παράθεση Αρχικό μήνυμα από pts. Εμφάνιση μηνυμάτων
Πιθανότατα φίλε μου υπάρχει διαρροή ουδετέρου.

Δοκίμασε τα παρακάτω:
1.Λειτούργησε το φούρνο μόνο με την κάτω αντίσταση. Αν δεν πέσει το ρελέ διαρροής αυτή η αντίσταση είναι οκ .
2. Λειτούργησε το φούρνο μόνο με την πάνω αντίσταση. Αν δεν πέσει το ρελέ διαρροής αυτή η αντίσταση είναι οκ .
3. Λειτούργησε το φούρνο μόνο με το γκρίλ. Αν δεν πέσει το ρελέ διαρροής αυτή η αντίσταση είναι οκ .
4. Λειτούργησε το φούρνο μόνο στον αέρα. Αν πέσει το ρελέ διαρροής τότε το πρόβλημα είναι πιθανότατα ή στον ανεμιστήρα ή στην αντίσταση του αέρα. Θα πρέπει να αποσυνδέσεις τον ανεμιστήρα και να κάνεις την ίδια δοκιμή . ¨Ετσι θα φανεί τι φταίει.

Τα νερά που έπεσαν στο καθάρισμα λογικά έχουν στεγνώσει αν δουλέψει ο φούρνος με όποια αντίσταση καμμιά ώρα , σίγουρα δεν θα έχει μείνει τίποτα.

Αυτά για αρχή και με πολύ προσοχή στο ρεύμα !!!

Με το που βάζω τον ελικα(αερα) δεν μπορω να κάνω και αλλιώς να βάλω δηλαδη με την μια την αντισταση γιατι πάει ο διακόπτης πρωτα στον αερα πεφτει ο διαροης (το έχει δηλαδη πρώτο σαν επιλογη)....αλλά τώρα έχουμε μια άλλη εξελιξη όταν πήγα να τον ανοιξω στον αερα δεν έπεσε ο διαροής αλλά ουτε και αναψε ο φουρνος ουτε αντισταση ουτε ο αερας τιποτα....νεκρα το εκλεισα το ξαναάνοιξα νεκρα...απο τη μου φαινετε μαλλον κάτι μέσα δεν κάνει καλη επαφη θα βγάλω μια φωτο από πισω από τον φούρνο που έχει τις συνδέσεις να μου πειτε...γιατι και αυτα τα "κουμποματα" να το πω ήταν σκουριασμένα μερικά....ο φούρνος αν το μεταξυ η "κάσα" να είναι με άψογη κατασταση..εξωτερικά ανοξείδωτος κουκλα! και απο μέσα πανουκλα!...θα πάρω ενα σφραγιστικο πετρας για την τρύπα αλλά τώρα για το άλλο προβλημα δεν έχω ιδέα...