Σας ευχαριστώ όλους . Επανειλημμένα έχω βρει λύσεις μέσω της ιστοσελίδας , όμως παραμένω άσχετος στην...μαγεία του ηλεκτρισμού , γι αυτό θα γίνω ενοχλητικά αναλυτικός . ΔΕΝ κλειδώνει η πόρτα του φούρνου . Τα πλαστικά γαντζάκια είναι εν-τάξει και ανεβοκατεβαίνουν μηχανικά , όχι ηλεκτρικά . Επίσης λειτουργεί το γλωσσίδι / εξολκέας , που σπρώχνει το κάτω γαντζάκι , ώστε να ανοίξει η πόρτα κι αυτό το κουμπί στον πίνακα εντολών του φούρνου , λειτουργεί μηχανικά . Άρα το πλαστικό γαντζάκι δεν πέφτει στο κατάλληλο βάθος , ώστε να κλειδώσει η πόρτα . Πέφτοντας το γαντζάκι αγγίζει κάποιον διακόπτει και ενεργοποιεί το κλείδωμα της πόρτας ; Ή συμβαίνει κάτι άλλο ; Αν τελικά είναι θέμα διακόπτη πρέπει να αποσυνδέσω καμιά 10καριά φίσσες για να αφαιρέσω τον πλαστικό πυργίσκο(δεν ξέρω αν είναι σωστή η ονομασία) βγάζοντας τις 2 βίδες που φαίνονται ; Υποθέτω ότι ο διακόπτης βρίσκεται εκεί μέσα . Σωστά ; Αν πρέπει να χρησιμοποιήσω πολύμετρο , έχω αυτό της φωτογραφίες και χρειάζομαι οδηγίες για να μην γίνω πορτατίφ . Επισυνάπτω 6 φωτογραφίες , 4 φούρνου και 2 πολύμετρου και περιμένω εναγωνίως οδηγίες . Ευχαριστώ .
![]()