Όσο αφορά τα τρόφιμα για κατάψυξη θέλουμε από -18 και πάνω (-20 / και -40 είναι ακόμα καλύτερα ) ανάλογα το ψυγείο. Στην συντήρηση +4 με 6 βαθμούς .
Όμως όταν δεν αφορά τρόφιμα (π.χ. κόλλησε ο θερμοστάτης ) το ψυγείο μπορεί να κατεβάσει σαν "μηχανή " και 0 ή και - βαθμούς στην συντήρηση. Όμως 0 βαθμούς σε συντήρηση δεν θα ήταν αποδεκτή γιατί θα πετρώσουν τα τρόφιμα που προορίζονται μόνο για συντήρηση . Επομένως το παίρνουμε τυπικά ως προς τα τρόφιμα .
http://www.pepen.gr/pagesgr/yphresie...n_me_psyxi.pdf




Απάντηση με παράθεση