ετσι για να λεμε τωρα τι επαθα και εγω με το multirama στην αθηνα στο σταυρο αγ.παρασκευης.παω και τους λεω θελω αυτο το laptop hp η μαρκα τους ρωταω ποσο κανει,τοσο ,οκ, παρτα μετρητα, και μου λεει,θα σας φερω αλλον σφραγισμενο απο την αποθηκη,λεω οκ περιμενω.σε δυο λεπτα ερχετε με το κουτι σφραγισμενο και με ταινια ασφαλειας τις hp.παω σπητι τον ανοιγω και βλεπω στο κεντρο ενα καμενο pixell. τους περνω τηλ.και μου λενε οτι η hp γραφει οτι μεχρη 6 pixel δεν τον αντικαταστει και απο καινουργιο.και το δικο μου ειχε ενα.λεω θα βαλω καμια μ@λ@κια στιν κουκιδα να μη την βλεπω αφου την εφαγα.ελα που ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νυκοκηρη.μπενω στα ενδοτερα του υπολογιστει για τον φιαξω στα μετρα μου και τι βλεπω!!!!!!!!!! ολες τις κατασχεσεις τις αθηνας απο εναν δικαστικο ο οποιος εμενε στα ανατολικα παραθαλασια προαστοια.ειχε και το τηλ. του μεσα και τον περνω τηλ.μου λεει οτι τον ειχε αυτος τον υπολογιστει και του εκαψε ενα pixell και επιδη ειναι δικαστικος και τους πιεσε του τον αλαξανε και τον πειρε ο μαλακας.μολις τους πηρα τηλ.και τους ειπα οτι ο υπολογιστεις εχει αρχεια απο τις κατασχεσεις ολις τις αθηνα ,εφαγαν τα !ρχιδι@ τους φυσικα τον αλλαξαν και μου εδωσαν και διαφορα αλλα σαν δωρο.ρωτησα τον δικηγορο μου και μου ειπε οτι μπορουμε να τους γ@μισουμε ανετα, αλλα θα σου τραβιξει χρονια.οποτε λεω παρτα και αι στο διαολο MYLTIRAMA PRAMA.[ΥΓ.]τα αρχεια τα εχω κανει κοποια,για παν ενδεχωμενο.ουτος η αλλος αφου τον ειχα πληρωσει δικο μου ηταν οτι ειχε μεσα.