Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 65

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Το avatar του χρήστη Δημ.Φυλακτος
    Μέλος
    Όνομα
    Δημητριος
    Περιοχή
    Βορεια Ευβοια

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από tipos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Tελικα θα επρεπε να μπει 1/5 του ιππου,δηλαδη εβαλαν 2 <<νουμερα >> πιο μεγαλο,ειναι λαθος επιλογη απο οποια μερια και να το δεις.Αμα σου εβαλαν υγρα και με μανομετρα χωρις ζηγαρια τοτε τι να πω,επαγγελματιες τις κακιας ωρας.
    Δεν αντιλεγω απλα μετεφερα τα περιστατικα,δεν ειχα αναλογη εμπειρια επι τοσα χρονια απο ψυκτικο.
    Δεν ειδα πλαστικο μπουκαλι,3 φιαλες κρατουσαν.

Υ.Γ. Το μοτερ γιατι το αλαξαν?Πως εγινε η διαγνωση,με το ματι,με τον ηχο?Κατι μου λεει οτι το μοτερ ειναι καλο και στη θεση σου θα το πηγαινα σε ενα αλλο ψυκτηκο να το δει και να παρω μια ανεξαρτητη γνωμη.Δεν μπορει να ειχε τρεις ταυτοχρονες βλαβες-θερμοστατη-χρονοδιακοπτη-μοτερ.Αν οντως ηταν χαλασμενα και τα τρια τοτε δεν χρειαζεσαι ψυκτηκο αλλα εξορκιστη
    Μολις αλλαξε τον θερμοστατη μου ειπε και για τον χρονοδιακοπτη αλλα ειπε αστο να δουμε πως παει και οντως το δοκιμασαμε 1-2 μερες και μας εκανε νουμερα.Το ψυγειο ειχε παρει την κατιουσα τον τελευταιο καιρο,δεν εψυχε καλα οπως τα πρωτα χρονια και 2 φορες εδειχνε πολυ πεσμενη η καταψυξη χωρις να εχει πολλα πραγματα μεσα.

Το μοτερ ειχε σκουρια απο πανω του,οταν ειπαν [2 ατομα ειχαν ερθει] για αλλαγη δεν ημουν παρων αλλα στη δουλεια και ηδη ειχα πεταξει 2 φορες πραγματα,ειχαν περασει πανω απο 12 ωρες χωρις να δουλευει το ψυγειο & δεν ειχα απο το τηλεφωνο αλλη επιλογη.

Με ανησυχει το θεμα παγου στην σωληνα εαν μακροπροθεσμα κανει κακο ή αν λειωνοντας προκαλει νερα που θα τρεχουν.
    Για την αντοχη του μοτερ δεν ξερω,μηπως η παραπανω ιπποδυναμη πιεσει τα πραγματα στο κυκλωμα;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από apavlidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ πάντως με τη δεύτερη στραβή θα το έστελνα στην ανακύκλωση, διότι δεν νομίζω ότι αξίζει όλο αυτό, από οικονομικής πλευράς. Αν και δεν έχω δουλέψει ψυγειοκαταψύκτες της ΠΙΤΣΟΣ νομίζω ότι με τα λεφτά που ξόδεψες για τις ανεπιτυχείς επισκευές, θα μπορούσες ν' ανγοράσεις καινούριο και ακόμη καλύτερο
    No Frost,Υψος 175 εκ,πλατος 70 εκ και βαθος 60 εκ,μετρητα δεν υπηρχαν παραπανω απο οσα την επισκευη.
    Κατι αναλογο σε μαγαζι με δοσεις εχει απο 400 ευρω Whirlpool το φθηνοτερο μετα Morris 449 και Whilrpool 685 και μαλιστα μονο κατοπιν παραγγελιας οχι ετοιμοπαραδοτο.

Επι 16 χρονια για αυτο το ψυγειο δεν ειχα δωσει τιποτα,ακομη & τα λαστιχα του ειναι μια χαρα.Θερμοστατη ηθελε σιγουρα αλλα & το μοτερ δεν ηταν & στα καλυτερα του.

Δεν λεω πως μου ηρθε κουτι που λεμε ομως υπο πιεση χρονου δεν ειχα & πολλες επιλογες.
    Δημοσιευω το παθημα μου μηπως βοηθηθει & καποιος αλλος συνφορουμιτης.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημ.Φυλακτος : 29-10-16 στις 23:24

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] Pitsos NFP 2400 δεν δουλεύει η συντηρηση.
    από grphoto στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-09-23, 19:30
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-11-17, 10:35
  3. Επισκευη eq ενος μεικτη
    από thelegr στο forum Υπόλοιπες Συσκευές Ήχου
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-03-12, 23:04
  4. Καμμενο το smooth στο PCB ενος MAXTOR DiamondMax Plus 9 80GB ATA/133
    από The Professor στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 12