καλησπερα...!
έτυχε να πέσει ενας ενισχυτής στα χερια μου και ειπα να δω αν μπορώ να τον φτιάξω... οχι τοσο για να τον δουλέψω αλλα ποιο πολύ γιατι μου αρέσει να ασχολούμαι με διάφορα και να τα σκαλίζω!
το κακο ειναι πως σχεδόν δεν ξερω τίποτα.. και αυτός ειναι πολυ ποιο περίπλοκος απο τους λίγους τελικούς που εχω δει!!!
ειναι αυτος... το παρακάτω λινκ... και θα ανεβάσω σε λιγο και τα εσώψυχα του
http://olx.pl/oferta/koncowka-mocy-r...1-IDczroP.html

τωρα θα σας δώσω μια εικόνα να δείτε πως άρχισαν ολα...!
τον έβαλα στο ρεύμα χωρίς να γνωρίζω αν δουλεύει η οχι...!
τον αναψα και έπεσε η ασφάλεια στο πίνακα την ανέβασα και μεχρι να γυρίσω ειδα τον ενισχυτή να βγάζει κατι ωραίες λάμψεις σαν πυροτεχνήματα...!
τον έβγαλα απο το ρεύμα αμέσως και τον άνοιξα να δω τι έχει κάψει...!!
είχε κάψει κανα 8 αντιστάσεις....της οποίες αντικατέστησα του ίδιου τύπου με της αρχικές... όπως έλεγε απο κάτω απο αυτές(καμένες) ... και έβαλα και ενα τρατζιστορ σχεδόν ίδιου τύπου οπως μου ειπε το κατάστημα που τα πήρα...!!(το βάζω παρακάτω για να δείτε για τι τρατζιστορ λεω....)

http://www.sound-service.gr/partsesh...oducts_id=4762

ολα έτοιμα για δοκιμή ... και το αποτέλεσμα σχεδόν παλι το ίδιο... πάλι ωραια πυροτεχνήματα... αλλα το έβγαλα απο το ρεύμα πολυ ποιο γρήγορα και έκαψε μονο μια αντίσταση... και εδω θέλω την βοήθεια σας... στο τι αλλο μπορεί να φταίει...!!!
οπως σας ειπα στην αρχή δεν ειμαι πολυ γνώστης αλλα δεν τα παρατάω μεχρι να τον φτιάξω... καθότι μαρεσει να σπάω το κεφάλι μου και να μαθαίνω νεα πράγματα!!!
εχω και μερικές ερώτησης... αν πούμε πως ειναι κάποιο απο τα τρατζιστορ καμένο, μπορεί να κάψει της αντιστάσεις???
δοκίμασα και το έβαλα σε λειτουργία με την μια πλακέτα εξόδου του ενισχυτή( την άλλη που δε φαίνεται να εχει κάποια αντίσταση καμένη ) να δω τι κανει και εχω ήχο αλλα δεν νομίζω με τίποτα να ειναι ούτε καν 100w αυτό που μου έβγαλε και με την προστασία του ενισχυτή να είναι αναμένει και να μην κλείνει....,
ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει γιατί εχω αφαίρεση την αλλη πλακέτα??
θα βάλω φώτο να δείτε τι λέω...!!!
αν καποιος γνωριζει κατι οτι κι αν ειναι αυτο παρακαλω πολυ ας μου πει... και ας μου πει πανω κατω και το πως να το κανω καθοτι δεν ξερω πολλα!!!

σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!