συγγνωμη αν σας τα ειπα λιγο περιεργα. λοιπον : προχθες που τον δουλεψα με μπαταρια αναβε εμπενε σε μια λειτουργεια repair file μετα απο λαθος γιατι μου ελεγε να διαλεξω σε safe mode και στο repair file η καπως ετσι το ελεγε. ετσι ξεκινουσε την διαδικασια καικαπου η κολαγε η ηθελε χρονο για να κανει την εκτελεση. δεν περιμενα να δω μιας και το ζητουμενο ειναι αν αναβει η οχι. αυτα απο τιν πατατα που εκανα σε επιπεδο λογισμικου. παμε τωρα στα σκληρα :εκανα την αλαγη tokin με τανταλειου και οπως προανεφερα διαβαζα μια ταση 1.21v αλα και οταν ητανε σβηστο μετρουσα στους τανταλειου ομικη αντισταση 70-72 Ω . επιδη το προβλημα δεν διορθοθηκε σκευτηκα να κσαναπερασω τις κολισεισ στους τανταλιου αλα μου επερνε ολη τη θερμοκρασια το μεταλο και μαλον χειροτερες θα γινανε. παρολα αυτα με το πολυμετρο και πηρα την καθαρη επαφη του πυκνωτη και ελενξα βραχυκυκλωμα με την επιφανια κολισης και το ειδα καλο. σημερα που εβαλα την μπαταρια για να κανω τις μετρισεις στα 2-3 δευτερολεπτα και ενω εχω ενδιξη φοτισμου στην οθονη σβηνει. και πηγα να μετρισω ωμικη αντισταση στους τανταλειου και την βρηκα μωλις 8-9Ω απο 72 βεβαια απεχει απο τα 2Ω που δειχνει το βραχυκυκλωμα στο πολυμετρο αλλα υπηρξε μεγαλη διαφορα πριν και μετα. παρομοιο προβλημα με τοσο γρηγορο κλεισημο σε σταθερο pc εφτεγε η ψυκτρα και εκλεινε απο υπερθερμανση του επεξεργαστη. να κασνα βαλω θερμοαγογιμη και να ξαναδοκιμασω μηπως φτεει το ιδιο? αλα και με τα Ωμ τι να συμβαινει???
συγνωμη για το μακριναρι. αν θελετε καποια διευκρινηση στο απο πανω παραλιρημα μην διστασετε....
ευχαριστω για τη βοηθεια!!

Απάντηση με παράθεση