πράγματι δεν έχουν πρόβλημα όλα τα που δουλεύουν, πχ ο αδερφός μου έχει No-frost (κορεάτικο ή Samsung ή Lg) και δεν έχει κανένα πρόβλημα όμως δεν θα παίξω ζάρια την επόμενη φορά για το αν θα δουλεύει σωστά το No frost,
εκτός αυτού τα no frost έχουν χαμηλότερη απόδοση (υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας) αφού "όλη μέρα" ψύχει και δημιουργεί πάγους και στη συνέχεια ανάβει ηλεκτρική αντίσταση για να λιώσει τους πάγους και αυτό δεν είναι μία φορά στο τόσο είναι κάθε μέρα...

πράγματι... κι εγώ θυμάμαι παλιά ψυγεία δεκαετίας 80 ή ίσως και του 70 που έκαναν απόψυξη με αντιστροφή του κύκλου πράγμα που είναι βέβαια και ενεργειακά πολύ ποιο αποδοτικό! και δεν είχα ακούσει κανέναν να λέει ότι χάλασε αντίθετα με τώρα σε άλλον χαλάει η πλακέτα (χρονικό) σε άλλον ανεμιστήρας σε άλλον αισθητήρας σε άλλον αντίσταση.... δεν ξέρω ίσως έχω μείνει πίσω και θεωρώ οτι οι συσκευές δεν πρέπει να βγάζουν βλάβες πριν τα 10 χρονια και να έχουν ζωή 30-40 χρόνια... αφού μπορούσαν οι παλιές θα μπορούσαν και οι ποιο σύγχρονες...