Παράθεση Αρχικό μήνυμα από atsio Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα macbook όπως τα HP και τα DELL έχουν κύκλωμα ελέγχου της τροφοδοσίας (adapter) ώστε να δώσουν enable signal στον charger (διάβασε αυτό http://www.righto.com/2013/06/teardo...f-magsafe.html). Δες εάν αναβαθμίσανε το firmware του SMC. Πιθανών το πρόβλημα σου είναι σε θέμα επικοινωνίας στο onewire. Ο aftermarket φορτιστής που δοκίμασες πιθανότατα έχει παλαιότερο firmware.
Απο οτι βλέπω το τελευταίο firmware update του SMC βγήκε 30/01/13.
Εγω δεν θυμάμαι να το πέρασα, εκτος και αν περνιέται με άλλα updates μαζί.
Για να καταλάβω, εννοείς οτι μπορεί να έγινε update το firmware και οι φορτιστές που εχω δοκιμάσει να μην δουλεύουν για αυτό τον λόγο;
Δηλαδή να μην τους αναγνωρίζει για αυτον τον λόγο επειδή μπορεί να είναι καινούριοι; (μπορεί να λεω και βλακίες αλλα αυτό καταλαβαίνω πάνω κάτω)
Πάντως ο αφτερμαρκετ ήταν παλαιούτύπου φορτιστής. (για την ακρίβεια ειναι σαν τον φορτιστή που έχει στο άρθρο που ανέβασες).

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από leosedf Εμφάνιση μηνυμάτων
1) Τι επιχείρημα? Σε έκραξα απλά.
2) Κλαιν.
3) Δεν είναι ότι δεν επιτρέπεται απλά αν φας μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση μην ανοίξεις πάλι θέμα για να βρούμε λύση.
4) Δεν είναι επίθεση απλά δεν μπορώ αυτούς που το τραβάνε από τα μαλλιά.
Μπορεί όπως λες να το τραβάω απο τα μαλλιά αλλα δεν εχω βρεί κάποιον να μου πει τι γίνεται και τι μπορώ να κάνω. Όλες οι λύσεις που έχουν προταθεί είναι ριψοκίνδυνες γιατί μπορεί την επόμενη μέρα να μην δουλεύουν και να πετάξω λεφτά (εκτος απο την αλλαγή μητρικής αλλα με 550 ευρώ παίρνω καινούριο λαπτοπ. )