α) Οι ευχαριστίες 'πιο πάνω', στα παιδόπουλα που συντηρούν ακμαίο το Forum αυτό! β) Όσο για τις απαντήσεις, πάρε τις και σαν 'μισθό' για τη δική σου προσφορά, τις δικές σου απαντήσεις...
Το γεγονός ότι δουλεύουν τα βεντιλατέρ, ότι ανάβουν τα LED, και ανοίγει το συρταράκι του CD/DVD -κατ'εμένα τουλάχιστον απενοχοποιεί την τροφοδοσία γενικότερα (μαζί -εννοείται- και τη μπαταρία).
Η λειτουργία (χοντρικά) του δίσκου, ανιχνεύεται με απαλό-απλό άγγιγμα. Αν λειτουργεί, θα νοιώσεις πεντακάθαρα τη δόνηση του μοτέρ του καλώς γυρίζει. Καλό θα ήταν να ξέρεις/ξέρουμε αν 'ζει' ο δίσκος σου -γενικότερα-.
Ωστόσο το πρόβλημα δεν μου φαίνεται να εντοπίζεται, ούτε στην κάρτα γραφικών, ούτε στον δίσκο... Πολύ φοβάμαι είτε για το ίδιο το chipάκι του BIOS, είτε για την ίδια την μητρική...
Από αυτό: Απενοχοποιείται και ο δίσκος, αλλά απενοχοποιούνται και οι μνήμες (τουλάχιστον για το συγκεκριμένο πρόβλημα).
...Σιγά-σιγά οδηγούμαστε -μάλλον- είτε σε BIOS, είτε στη μητρική.
Καλού κακού δοκίμασε και μιά καινούργια μπαταρία στο BIOS... Νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ακριβές... Τι να πω;!