Τα αίτια του προβλήματος όπως το περιγράφεις, μπορεί να είναι είτε ότι έχει ξεκολλήσει/χαλάσει το βύσμα DC IN στο tablet, είτε ότι έχει κάποιο πρόβλημα το αρσενικό βύσμα/καλώδιο του φορτιστή,(π.χ. κακή επαφή/κόψιμο εσωτερικά στις ενώσεις του βύσματος, χαλασμένο βύσμα, ή ακόμα και κόψιμο του καλωδίου σε κάποιο σημείο κοντά στο βύσμα).
Οπότε θα πρέπει να κάνεις τους αντίστοιχους ελέγχους .
Εκτός του ότι μέτρησες τον φορτιστή ,θα πρέπει να τσεκάρεις και αν κάνει διακοπές π.χ. κουνώντας το καλώδιο του ενώ ταυτόχρονα μετράς την τάση στο βύσμα του .
Αν το βύσμα/καλώδιο του φορτιστή είναι εντάξει, τότε θα πρέπει να ανοίξεις το tablet και να τσεκάρεις το βύσμα DC IN.
Εννοείται ότι θα πρέπει να έχεις και κάποια σχετική γνώση / εμπειρία για να ανοίξεις το tablet και να κολλήσεις/αλλάξεις το βύσμα DC IN, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ζημιά αν δεν γίνει σωστά η όλη εργασία.