Καλησπέρα και πάλι. Μετά από περαιτέρω έλεγχο στο πίσω μέρος του ψυγείου πάνω από την πλακέτα παρατήρησα ένα πυκνωτη ότι ο οποίος πιθανόν να εχει σκάσει διότι είχανε στάξει μερικές σταγόνες λάδι. Δεν γνωρίζω αν πραγματικά είναι χαλασμένος διότι δεν τον έχω αντικαταστήσει και δεν έχω τα απαραίτητα εργαλεία για να το δω. Και γιαυτό ζητάω τα φώτα σας. Στο καντράν του ψυγείου όλα τα ηλεκτρονικά μέρη λειτουργούν κανονικά τα πράσινα λαμπάκια είναι μόνιμα αναμμένα και το κόκκινο αλάρμ που φαίνεται στην φωτογραφία αναμένω ανάβει μόνο όταν το ψυγείο μπαίνει σε λειτουργία μετά απο ώρα διότι έχει χάσει τη θερμοκρασία του καταψύκτη και μέχρι να επανέλθει στην επιθυμητή θερμοκρασία. Έπειδή όμως το ψυγείο θέλω να είναι λειτουργικό μέχρι να επισκευαστεί έχω εφαρμόσει έναν χρονοδιακόπτη στη μπρίζα του ψυγείου ο οποίος θέτει το ψυγείο σε λειτουργία για μια ώρα και μετά το απενεργοποιεί για μια ώρα και εναλλάξ. Έτσι το ψυγείο επειδή η συντήρηση δουλεύει μόνο μετά από αρκετή ώρα απενεργοποίησής μπόρεσα να το θέσω σε λειτουργία και να έχω ικανοποιητική ψύξη μέχρι να επισκευαστεί. Επίσης επειδή το μοτέρ λειτουργεί συνεχόμενα με αυτό τον τρόπο να δημιουργώ διακοπές μιας ώρας έτσι ώστε να είναι ικανοποιητική η ψύξη του μοτερ και να μην καεί. Παραθέτω μερικές φωτογραφίες με τον πυκνωτή το μοτέρ και το καντράν και το πίσω μέρος του ψυγείου για να μπορέσω να σας βοηθήσω να κατανοήσετε το πρόβλημα και έτσι να με βοηθήσετε κι εσείς για την επίλυση του. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
2014-02-05 00.04.48.jpg2014-02-05 00.02.01.jpg2014-02-05 00.06.08.jpg2014-02-05 00.06.34.jpg2014-02-05 00.07.52.jpg2014-02-05 00.13.20.jpg