Καλημερα σας..Συγνωμη αν ειμαι εκτος θεματος απλα δεν ξερω που μπορω να θεσω καινουργιο θεμα...Οποτε και θετω εδω το προβλημα μου- θέμα μου.
Να μη κουραζω θα πω τα πληρει οσο μπορω στοιχεια, εχω μια Schaub Lorenz TV μοντελο LT32-20701 , και εχω προβλημα ξαφνικα με την εισοδο του HDMI (εχει μονο μια εισοδο) δλδ να εξηγησω ενα ωραιο πρωϊ παω να συνδεσω το PS3 κανω μια ρυθμιση απο την κονσολα και ολα καλα...Βγαζω την κονσολα (το καλωδιο) απο την τηλεωραση παω σε ενα φιλο και μετα που παω να την ξανα συνδεσω δεν επαιζε...βαζω το λαπ τοπ με κανουργιο καλωδιο (του κουτιου) επαιζε..βαζω το καινουργιο καλωδιο στο PS3 δεν επαιζε...βαζω ενα αλλο λαπ τοπ με αλλο καλωδιο δεν επαιζε...βαζω το PS3 και το ΛαπΤοπ σε αλλη οθονη επαιζε...Ε απο τοτε δεν παιζει πλεον η εισοδος HDMI..χαχαχα....
Παρακαλω πειτε μου τι μπορω να κανω γιατι ειναι στο σαλονι και δεν ειμαι τωρα για αλλη τηλεοραση...(φοιτητης ειμαι)...
Σας ευχαριστω εκ των προτερων, ελπιζω να μη κουρασα και συγνωμη που εγραψα σε αλλο θεμα γαι αλλο προβλημα...