Καλημέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας στο εξής. Κατ αρχήν είμαι χομπίστας. Έπεσε στα χέρια μου, μεταξύ άλλων, ένα παλιό (vintage) μηχάνημα το οποίο και βλέπετε στις φωτογραφίες. Προφανώς και είναι κάποιου είδους υβριδικός τελικός ενισχυτής και απ' ότι καταλαβαίνω θέλει οδήγηση από προενισχυτή. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Για παράδειγμα στο κέντρο έχει ένα βύσμα, μοιάζει με βάση λυχνίας οκτάλ, το οποίο όμως έχει δέκα πίνς. Αντίστοιχα υπάρχει και το καλώδιο σύνδεσης, με το αντίστοιχο αρσενικό βύσμα, που επίσης καταλήγει σε ένα ανάλογο βύσμα που προφανώς προοριζόταν για την προενίσχυση. Για να μην γίνομαι κουραστικός, κατ αρχήν, προσπαθώ να κατανοήσω ή ακριβέστερα να "αναγνωρίσω" αυτό το μηχάνημα. Τι είδους ενισχυτής είναι και από που προέρχεται. Την συνδεσμολογία του και τι είδους μηχάνημα χρειάζεται για προενίσχυση. Επίσης προσπαθώ να καταλάβω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθώ με τη αναπαλαίωση του. Βέβαια δεν το έχω βάλει στην πρίζα γιατί οι πυκνωτές του δεν νομίζω να είναι και σε τόσο καλή κατάσταση. Και πάλι συγχωρέστε με αν έχω γράψει κάποιου είδους ανακρίβεια. Είμαι χομπύστας του είδους, που μου αρέσει να περνάω όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο μου, και όχι επαγγελματίας. Κάθε βοήθεια και ιδέα δεκτή. Σας ευχαριστώ και πάλι0.jpg5.jpg