Αν είναι τέτοια τσιμούχα μέσα στην φωλιά είναι αξιόπιστη σχετικά

Ενώ άλλοι κατασκευαστές βάζουν αυτές τις τσιμούχες (που προσωπικά δεν τις συμπαθώ και δεν ενδείκνυνται για "άγριες" καταστάσεις με άλατα και είναι πολύ ευαίσθητες ) σαν τις παρακάτω
τσιμ.JPG
αυτές που είναι με (βέλη) είναι τσιμούχα με μια ροδέλα (ανοξείδωτη και πολύ λεία και τρίβεται η διπλανή τσιμούχα πάνω της ) σαν δίσκος πλατό αυτοκινήτου , αντί του παραπάνω "κλασσικού" απευθείας στον άξονα. Όπως είναι και λεπτή η κάτω τσιμούχα δεν είναι και κατάλληλη για περιοχές με "άγρια άλατα" . επόμενο ήταν.

Αυτό που σε ενδιαφέρει εσένα (επειδή εγώ δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα) είναι να δεις όλα τα κομμάτια αν κατασκευαστικά μπορούν να αλλαχτούν χωρίς εκπλήξεις π.χ. να χρειαστεί να επέμβεις και σε κάτι χοντρά περτσίνια που τυχόν να έχει επάνω και δεν είναι απλά ανταλλακτικά βγάλε βάλε . πρέπει να ρωτήσεις στην σχετική εταιρία για αυτό το μοντέλο αν υπάρχουν τα σχετικά ανταλλακτικά κομπλέ σε πρώτη μοίρα , και δεύτερον αν δεν θα έχει εκπλήξεις στην τοποθέτηση συναρμολόγηση.
Για την βίδα που έσπασε μπορεί να βγει η ίδια αλλά μπορεί και να είναι καλύτερα να αλλαχτεί και το κομμάτι (κομπλέ) όπου πιάστηκε η βίδα . Δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί οι τελευταίες φωτογραφίες σου με μπερδεύουν και δεν έχω πλήρη εικόνα της κατασκευής του.
Επίσης πρέπει να δεις για ποιο λόγο βγήκε το τύμπανο και κρέμασε εντός του κάδου . αφού σύμφωνα με τελευταία φωτογραφία στο #3 βλέπω την βίδα με την ροδέλα στο επάνω μέρος του ρουλεμάν και της φωλιάς , που λογικά δεν θα έπρεπε να βγει , αλλά ξεκόλλησε εσωτερικά στο σημείο που κρατιέται με το τύμπανο.