Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 16

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Ενα πραγμα θα σου πω...σκετη κολαση και μακρια απο ΙΝDESIT
    Είσαι τυχερός ! είναι από τα ποιο πανεύκολα πλυντήρια ! τα Indesit τα λατρεύω από κάθε άποψη (εκτός τα φτηνιάρικα) .
    Έχουν και κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα πλυντήρια (μάρκες που ακολουθούν τον δρόμο της "Μαφίας του χρήματος και του κερατά" ) όπως π.χ. εγκέφαλος (σε άλλες μάρκες όπου σου λένε πανάκριβο κόστος και ΟΤΙ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! ) ή π.χ. για άλλα ανταλλακτικά όπου σου λένε αυτό ΠΑΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ! ενώ η Indesit τα ανταλλακτικά τα δίνει αλλά και τα κατασκευάζει κομμάτι κομμάτι προς το καλύτερο συμφέρον του πελάτη.

Η Indesit είναι από τις ποιο "καθαρές " εταιρίες που υπάρχουν στον χώρο . Μου αρέσει ο πολύ απλός και περιποιημένος τρόπος των κατασκευών τους . αποφεύγουν τις υπερβολές που τυχόν μελλοντικά θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Παιζει να εκανα 3-4ωρες να το φτιαξω(κ αν φτιαχτηκε....) και αυτο επειδη η προσοψη στο εν λογω πλυντηριο ηταν κολημενη με τα πλαινα!!
    Τα μισά πλυντήρια δεν έχουν αποσπώμενη πρόσοψη . για το συγκεκριμένο μοντέλο που δείχνεις στην φωτογραφία , καλώς έκαναν που είναι φιξ γιατί αν δεις την 1η φωτογραφία έχεις ήδη τεράστιο χώρο για να εργαστείς (και δεν έχει καν τσιμεντόβαρα στην περιοχή τοποθέτησης του λάστιχου πόρτας) . Εαν έβλεπες άλλες μάρκες δεν θα μπορούσες να βάλεις ούτε καν το δάκτυλο σου ανάμεσα στο λάστιχο και το τσιμεντόβαρο και μάλιστα με φιξ πρόσοψη!

Και δεν εφτανε μονο αυτο...και το λαστιχο μπροστα ηταν κολλημενο στην προσοψη!!Νομιζω μπορεις να καταλαβεις τι περασα....
    Δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοιο πράγμα ... συνήθως βάζουν συρμάτινη καλτσοδέτα στην πρόσοψη .. τι εννοείς κολλημένη? με κόλλα?

Ανοιγωντας το καπακι απο πανω διαπιστωσα αυτο που ειπες κ φαινεται και στην φωτο.Το ενα ελατηριο ειχε βγει απο τη θεση του.Επισης ειχε βγει το μαυρο καλωδιακι που εχει κιτρινο αφρο τριγυρω του κ υποθεσω οτι πηγαινει στο καφε κουτακι μιας και ειχε σχετικη υποδοχη(επιβεβαιωσε οτι ειμαι σωστος)
    Ναι σωστά έπραξες ... το καφέ στρόγγυλο (κουτάκι ) είναι πιεσσοστάτης όπου κανονίζει το ύψος του νερού που θα πάρει το πλυντήριο όταν γεμίζει. Το μαύρο (σωληνάκι) με τα κίτρινα φελιζόλ επικοινωνεί με τα νερά του κάδου .. για να επικοινωνεί στην συνέχεια με τον πιεσσοστάτη ώστε να του παρέχει την πίεση (αέρα) σε αυτόν τον πιεσσοστάτη για να κόψει.

Για να περασω το λαστιχο και το ελατηριο αναγκαστικα να ξαπλωσω το πλυντηριο.Και φυσικα παρατηρησα οτι ειχε βγει και το λαστιχο απορροης..
    Συμβαίνουν αυτά ... όταν έχει "τρανταχτεί" το πλυντήριο κυρίως στο στίψιμο .
    Βγαίνουν τα ελατήρια και τα λάστιχα .
    Για το θέμα αυτό θα σου έλεγα ότι το πλυντήριο (επειδή είναι και από τα φθηνά μοντέλα) και είναι "ελαφριά" .
    Αν τα υπερφορτώσεις με ρούχα π.χ. ο κατασκευαστής στην ταμπέλα αναφέρει τα κιλά φορτίου που μπορείς να βάλεις μέσα στον κάδο π.χ. 5 Kg φορτίο (εννοεί βρεγμένα ) στην πράξη οι περισσότεροι βάζουμε το διπλάσιο βάρος!

Εκτός αυτού πέρα από τα κιλά φορτίου ... να έχεις υπόψιν ότι ακόμα και με ελαφρύτερα φορτία από το κανονικό επηρεάζει ... π.χ. μόνο μια πετσέτα μεγάλη ή κουρτίνα ή ένα παντελόνι . γιατί όταν είναι λίγα τα ρούχα ... στο στίψιμο τα λίγα ρούχα "κολλάνε" στην εξωτερική περιφέρεια του τυμπάνου και ενισχύεται το τράνταγμα της φυγόκεντρου δύναμης.
    Αν όμως τα ρούχα είναι μέτρια στο βάρος (όσο προτείνει ο κατασκευατής ακριβώς) τότε το βάρος μέσα στο τύμπανο από το φορτίο είναι σωστά διαμοιρασμένο και ισορροπεί καλύτερα ο κάδος στο στίψιμο.

Πρέπει να πατάει καλά κάτω στο δάπεδο το πλυντήριο και να είναι σωστά αλφαδιασμένο . με την παραμικρή ταλάντωση (από κακό αλφάδιασμα) μπορεί να ξεφύγει ποιο εύκολα.

Τα εβαλα ολα αυτα στη θεση τους,αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το λαστιχο της πορτας και το ελατηριο
    Για το λάστιχο πόρτας και όπως δείχνει η 1η φωτογραφία απλά κοίταξε όσο μπορείς αν η εξωτερική καλτσοδέτα που έβαλες (προς τον κάδο μέσα δηλαδή) είναι μέσα στο αυλάκι του λάστιχου πόρτας σε όλην την περιφέρεια.

Το ελατήριο δεν έχει ανάγκη δεν βγαίνει εύκολα .

Αν πιστευεις οτι εχω κανει κανενα λαθος ή υπαρχει και τιποτα αλλο που θα πρεπει να τσεκαρω ειμαι ολος αυτια.
    Μια χαρά είσαι . το δοκιμάζεις και περιστασιακά κοίταζε στο περιθώριο που έχει κάτω στο πάτωμα (με μια λάμπα φωτισμού) αν στάζουν νερά στο πάτωμα . αν δεν στάζει είσαι ωραίος ... και πες μου την διεύθυνση σου να σου στείλω πτυχίο/και άδεια άσκησης επαγγέλματος και λειτουργίας άξιου τεχνίτη οικιακών συσκευών!

Απο βδομαδα και η δοκιμη...
    Γιατί από βδομάδα? ... για να σιτέψει ? Γίνεται πιο τρυφερό και νόστιμο?

Αν παρόλα τα παραπάνω (σε δοκιμή με σωστό φορτίο ρούχων ) δεις και πάλι να τραντάζεται πολύ στο στίψιμο ... νομίζω θα πρέπει να αλλάξεις τα αμορτισέρ του , είναι 2 πόδια που στηρίζουν τον κάδο στο πάτωμα του σασί από κάτω.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 29-08-13 στις 12:17

Παρόμοια Θέματα

1. [Indesit] βαραει alarm indesit ban13nf
    από glamor στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-08-13, 20:14
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-05-13, 10:30
  3. [Siemens] ΛΑστιχο φουρνου κουζινας SIEMENS
    από cult στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-07-12, 19:58