Αγαπητε Κωστα με τις πληροφοριες που μου εδωσες και τον τροπο που τις γραφεις το πιθανοτερο ειναι να σου δωσω συνταγη για Γιουβαρλακια

Η αληθεια ειναι οτι εχω δει το ερωτημα σου αρκετον καιρο και δεν ηθελα να απαντησω διοτι φοβομουνα τετοια πραγματα ...

---Αντισταση 10Ω ? απο που ρε Κωστα ? απο ποιο σημειο του ενισχυτη ? ο ενισχυτης αυτος αντιστασεις 10Ω πρεπει να εχει καμμια δεκαρια
---Μετεφερε σε παρακαλω στον καθηγητη σου οτι ειναι μαλακας απο εκει και μετα πες του και απο την στιγμη που το αποδεχετε μπορουμε να συνεχισουμε την επισκευη του ενισχυτη .

Ο ρελες της προστασιας για να μην κουμπωνει σημαινει οτι συντρεχουν τρεις λογοι ο ενισχυτης εχει μπει σε θερμικη προστασια απο πραγματικη η λαθος κατασταση , υπαρχει βραχυκυκλωμα στην εξοδο επισης απιθανο, η πιο απλα υπαρχει DC στην εξοδο

Λογοι για να υπαρχει DC στην εξοδο ειναι οι παρακατω
---Αρπαγμενο καποιο απο τα τρανσιστορ εξοδου δεν χρειαζεται να ειναι απολυτως καμμενο μπορει απλα να εχει καποια διαρροη
---Αναβουμε το μηχανημα κα ας μην κουμπωνει το ρελε και κοιταμε εναν οποιονδηποτε εκπομπο και στο ενα και στο αλλο καναλι ως προς γη με ενα πολυμετρο οτιδηποτε δεις εκει παραπανω απο 0,5 του βολτ ( συνεχες ) θα ενεργοποιησει την προστασια

---αρπαγμενο καποιο απο τα οδηγα τρανσιστορ ομοιως εκει κοιταμε για ταση DC στον εκπομπο

--- Στα οδηγα στον συλλεκτη και σε αλλες περιοχες υπαρχουν ασφαλειοαντιστασεις απο 10 εως 100 ωμ αν μια απο αυτες ειναι ανοιχτη τοτε ο ενισχυτης ξεζυγιζει και βγαζει DC στην εξοδο

---Στον ενισχυτη αυτον υπαρχουν ολκληρωμενα στην εισοδο για τις balanced εισοδους αυτα δουλεουν με 18+18 βολτ απουσια μιας απο τις δυο τασεις σημαινει επισης προβλημα σε ισοροποια και πιθανον DC στην εξοδο

καποιο προβλημα στην τροφοδοσια του μηχανηματος πχ ενα κομμενο καλωδιο η μια ψυχρη κολληση που προκαλει καποια ανισσοροποια ια εχει επισης το ιδιο αποτελσμα .

οσο για την αντισταση ειμαι σιγουρος οτι ανοικει στο ζομπελ και φυσικα εχει μαυρισει γιατι απο τα πριμα που ειχες βαλει την αλλη φορα το τσιριγμα εφτασε μεχρι την Αθηνα και ασε που καποιοι απο τους ακροατες σου ακομα δεν ακουνε απο εκεινη την βραδυα ....

τελος ο ενισχυτης που εχεις ειναι μια χαρα για τα λεφτα που εχεις δωσει και μην τον υποτιμας καθολου σαφως η ποιοτητα κατασκευης ειναι λιγο χαμηλη αλλα ηχητικα το μηχανημα αυτο μπορει να ειναι καλυτερο και απο QSC μια και ειναι καθαρη ταξη ΑΒ

Πες στον μπαρο οτι για να δεις ολα τα παραπανω σαφως και δεν χρειαζεται κανενα απολυτως σχηματικο η πιο απλα η σοβαροτητα του να πεις σορρυ φιλε μου δεν εχω ιδεα απο ενισχυτες

Και τους χαιρετισμους μου επισης να δωσεις
Σακης Πετροπουλος