Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
πολλές φορές αυτό το σύστημα "ξεφεύγει" και χρειάζεται μικρο ρύθμιση.

¶λλα πιθανά που βλέπω σύμφωνα με τα παρακάτω

1) Να έχεις πολύ μεγάλη πίεση στην είσοδο του νερού του πλυντηρίου με αποτέλεσμα , εκτός από το σωστό αυλάκι στην ρίψη του νερού να ξεφεύγει επιπλέον νερό και στα παραδίπλα κανάλια π.χ. και του μαλακτικού.
δηλαδη το πιο πιθανο ειναι να εχει μονη βαλβιδα με μετακινουμενη βεργα
η ρυθμιση πως επιτυγχανεται εχει ρυθμιστη στην βαλβιδα επανω ;

η αληθεια ειναι (πηγε απο την αρχη το μυαλο μου εκει) μετακομισα προσφατα και εδω η πιεση του νερου ειναι οντως υψηλη, να φανταστεις βρυσες τις εχω μισοανοιχτες απο την βανα για να εχω μια φυσιολογικη ροη, και το ειχα ρωτησει σε μια συζητηση με υδραυλικο (αν εχουν προβλημα οι συσκευες) αλλα μου απαντησε οτι οι κατασκευαστες τις εχουν δοκιμασμενες τις βαλβιδες στα 7-8 bar οποτε να μην ανησυχω και το αφησα ωσπου συνεβη αυτο.
τωρα τι κανω; υπαρχει μειωτηρας που να προσαρμοσεται στην παροχη κατω απο τον νιπτηρα (εχω και πλυντηριο πιατων) ωστε να προστατευσω τα πλυντηρια;
και αν το κανω αυτο λυθηκε το θεμα μου η εγινε η ζημια και πρεπει να αλλαξω και βαλβιδα;
σημερα που το παρατηρησα οταν δινει εντολη για το μαλακτικο ψεκαζει κανονικα αλλα στους υπολοιπους ψεκασμους δακρυζει εντονα μεσα στο μαλακτικο και λιγο στο δοχειο της προπλυσης