Καλημέρα σας,

στο εν λόγω πικάπ που είναι ημιαυτόματο (DCSERVO SYSTEM AUTOMATIC TURN TABLE) δεν λειτουργεί η κυλιόμενη ρύθμιση που κατεβάζει την κεφαλή για να παίξει ο δίσκος.

Στην προσπάθεια να βρεθεί προσωρινή λύση να παίξει ο δίσκος επενέβην στο μηχανισμό ρύθμισης ύψους του βαρχίονα της κεφαλής (που αντενδείκνυται καθότι αποτελεί εργοστασιακή ρύθμιση και γίνεται μόνο σε περιπτώσεις καλιμπραρίσματος μετά από αλλαγή της κεφαλής). Σημειώνω ότι παρότι γίνεται με μία μόνο βίδα αποτελεί μία "δύστροπη" ρύθμιση που ήταν λάθος που προσπάθησα να την κάνω.

Συνοψίζω το πρόβλημα: 1. επισκευή του μηχανισμού κατεβάσματος της κεφαλής μέσω της σχετικής ρύθμισης στην πρόσοψη του πικάπ

2. ρύθμιση του ύψους του βραχίνα της κεφαλής ώστε να επανέρθει στο ύψος μέχρι μισού χιλιοστού (αν θυμάμαι καλά) από το δίσκο ώστε με χρήση του 1 να παίζει σωστά ως ημιαυτόματο πικάπ.

Υπάρχει επίσημο service αντιπροσωπείας με εγγύηση επισκευής? Σημειώνω ότι το πικάπ είναι κατά τα άλλα σε άριστη κατάσταση και δεν αναζητώ μεσοβέζικες λύσεις.

Επίσης η ρύθμιση ύψους του βραχίονα γίνεται με κάποιο όργανο? (αισθάνομαι ολίγες ΄τύψεις΄που πείραξα τις εργοστασιάκές ρυθμίσεις (μη ψύχραιμη επιλογή)).

Καλημερίζω και ευχαριστώ για τυχόν απαντήσεις από την εμπειρία σας!