Κλασσικο μηχανημα ραδιοενισυχτης του Ιαπωνα κατασκευαστη ...χρειαστηκε :
--Μετατροπη και 4 καινουργια τρανσιστορ εξοδου
--Σαφως μαζι με αυτα και 4 οδηγα τρανσιστορ
--Διαφορες αντιστασεις που ηταν καμμενες και καποιες που χρειαστην στο bias και degeneration των οδηγων
--35 περιπου πυκνωτες απο ολο το μηχανημα ( δεκτης phono stage τελικος επιμερους τροφοδοσια )
--Πολυστροφα ρυθμιστικα για τα ρευματα
-- 4 transistor στα διαφορικα
--Μερικα καινουργια λαμπακια
--Μερικες βαττικες αντιστασεις εκπομπων
--κανα δυο αλλα που θα μου ξεφυγαν λιγη αγαπη και στοργη και ενα καλο καθαρισμα .
Για να προλαβω την ερωτηση η απαντηση σε αυτη ειναι ""ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ? "' οριακα οχι ..τα σημεια που πρεπει καποιος να σταθει ειναι οτι το μηχανημα εχει προενισχυτες δευετρης γενειας κατα DIN και οποτε ο ηχος του ειναι μακραν πολυ καλυτερος απο τα αντιστοιχα η και τα αμεσως προηγουμενα μοντελα .
Σαφως εδω τον πρωτο ρολο επαιξε η συναισθηματικη αξια και οτι το μηχανημα αυτο αγοραστηκε με κοπο ..ανοικει σε εναν "" πατερα "" που σημαινει οτι εμεις οι νεοτεροι πρεπει να το φροντιζουμε .
Το αποτελεσμα μαλλον με δικαιωσε αν και η ισχυς ειναι λιγη τα χρωματα και εικονα του ειναι μοναδικη καμμια φορα νομιζω οτι θα πρεπει να καταργησω τον δεκτη DEΝΟΝ TU 215RD που εχω διπλα μου ( μοναδικο σταδιο ταξης Α στην εξοδο ) και να χρησιμοποιω εναν τετοιο κλασσικο δεκτη για τον ηχο του και τα υπεροχα χρωματα του
Φωτογραφιες απο την αγρια μετατροπη ....
![]()