το πιο πιθανό είναι να θέλει repair ο δίσκος.

Προτεινόμενες λύσεις

το α και γ είναι οι προτιμότερες

a) Αν μπορείς βάλτον σε ένα άλλο pc δεύτερο και από εκεί όταν ξεκινήσει ο υπολογιστής από τον "υπολογιστής μου " δεξιό κλικ πάνω στο δίσκο και από τα εργαλεία >έλεγχος.

β) για να μη τον βλέπει όταν ξεκινάς από το cd σημαίνει ότι έχουν βάλει το controller ΑΗΔΙ πήγαινε στην επιλογή του σατα και βάλτον compatible
Ξεκίνα από το cd και σε κάποια στιγμή θα δεις και θα σου προτείνει με F8 να κάνει repair προχώρησε και θα ξαναδείς αυτό το μήνυμα παρακάτω τότε πάτα ο F8 (για να κάνει επισκευή χωρίς να χάσεις τα δεδομένα)
Αυτό γίνεται μόνο αν έχει εγκατεστημένο το SP3 και το CD έχει και αυτό SP3

γ) Αν έχεις ένα boot cd me minipe ξεκίνα με αυτό και όταν δείς την οθόνη με τα προγράμματα πήγαινε στην εντολή εργασιών και γράψε cmd πάτα οκ στη μαυρη οθόνη και στο > γράψε chkdsk c: /F/R περίμενε να τελειώσει Κανε επανεκκίνηση

δ)Αν τα παραπάνω δεν πιάσουν και έχεις δεδομένα μέσα στο δίσκο που τα χρειάζεσαι α) Ζήτα τις υπηρεσίες κάποιου μαγαζιού τονίζοντας ότι έχει δεδομένα που τα χρειάζεσαι , και φυσικά πόσο θα κοστίσει. Β) αν δεν έχεις κάτι μέσα ξεκίνα φορμάρισμα είναι πιο γρήγορο απ τα λοιπά

Πάντως εμένα μου φαίνεται ότι θέλει chkdsk c: /R/F δηλαδή ένα ΑΠΛΌ REPAIR