Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ikaros1978 Εμφάνιση μηνυμάτων
στο βιντεο ο φτωχος ο υποφαινομενος τραβουσε με την καμερα!
Θα στερεωσεις το καπτον πανω στο καλουπει περιμετρικα αφηνοντας ενα κενο 1 το πολυ 2 χιλιοστα.Θα το πιασεις με μια χαρτοταινια προσωρινα.(Οχι στο σημειο που θα τυλιχτει το συρμα, πιο δεξια).Μετα απο το κεντρο και προς τα εξω θα κανεις την πρωτη στρωση και θα ξαναγυρισεις στο ιδιο σημειο.Αν ειναι τεσσαρων στρωσεων το κανεις αλλη μια φορα.Αυτο για τα πατωματα δεν κανει.Ειναι ειδικη κολλα σε σκονη που αραιωνεται με ασετον.Και με το ψησιμο στερεοποιειται.(στα twitter βαζουμε απλο βερνικι μετασχηματιστων χωρις ψησιμο).
Την ωρα που θα τυλιγεται το συρμα με το ενα χερι θα κρατας το συρμα και με το αλλο θα το περνας μεσα απο την κολα αυτην .Μετα το ψηνεις και στον υπολοιπο κενο χωρο βαζεις το χαρτι το οποιο συγκεκριμενο με ασετον ενεργοποιειται η κολλα που εχει ηδη στην μια του πλευρα.Το συρμα που θα βαλεις απλα κοιτα να ειναι ιδιας διατομης γιατι αλλιως δεν θα πετυχεις τα ιδια ohm και θα χεις προβλημα.Χρειαζεται μικρομετρο εδω.Ελπζιω να βοηθησα.
Οτι χρειαστεις εδω ειμαι.
Βαγγέλη δεν έχω περιθώρια για χαρτοταινία. 2 Στρώσεων πρέπει να είναι. Δεν υπάρχει κέντρο. Είναι τυλιγμένο απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Δες


Είναι κόρνα. Θα χρειαστεί βερνίκι μετασχηματιστών χωρίς ψήσιμο ή την σκόνη που λες με ψήσιμο(που την βρίσκω την σκόνη?)?

Το σύρμα είναι 0,09 μετρημένο με μικρόμετρο. Αν έβαζα μεγαλύτερο θα είχα λιγότερα Ω αλλά περισσότερα W. Φάντάζομαι όμως ότι θα είχε χειρότερο ήχο και λιγοτερα db.