Παράθεση Αρχικό μήνυμα από SDrikos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ανοίγω το κάδο, δεν υπάρχουν νερά μέσα στον κάδο, αλλά τα ρούχα δεν είναι
τελείως στιμένα...

...Έχω βγάλει τα 2 πλαινά καπάκια του πλυντηρίου και βλέπω ότι παίρνει στροφές ο κάδος
και κατά το στίψιμο.
Την ίδια συμπεριφορά είχα κι εγώ σε brandt πλυντήριο και αλλάζοντας πυκνωτή το πρόβλημα λύθηκε. Ο κάδος γυριζε μεν αλλά όχι αρκετά γρήγορα ώστε να στύψει τα ρούχα. Δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
...Εννοείται από τα λεγόμενα του ότι δεν έχουμε πρόβλημα στις στροφές στυψίματος .
Και επίσης λέει ότι αδειάζει (η αντλία) τα νερά . Επομένως μόνο ύποπτο βλέπω την ποιότητα του απορρυπαντικού.
Μου θυμίζει πολύ το πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει. Η αντλία δούλευε και σε εμένα και όσο για τις στροφές, αν δεν το προσέξεις μπορεί και να μην το καταλάβεις. Και στην δική μου περίπτωση ο κάδος γύριζε αρκετά γρήγορα αλλά δεν ήταν όσο έπρεπε.
Η μόνη διαφορά στην περίπτωση του φίλου μας είναι αυτό με τις σαπουνάδες που εγώ δεν το είχα.

Πάντως δεν χάνει και τίποτα να τον αλλάξει... 2-3 ευρώ κοστίζει. Απλώς φίλε Σπύρο πρόσεχε με την αλλαγή του... θα πρέπει να τον αποφορτίσεις βραχυκυκλώνοντας τον πρώτα για να μην σε χτυπήσει.