Από τις τάσεις έλεγξε τα 5V του USB μιας και δεν μπορεί να διαβάσει από φλασάκι, παρ'όλο που το βρίσκει. Καλά ήταν να μετρούσες και με φορτίο στην θύρα του USB, για να δεις σε ποια τιμή φτάνει ακριβώς εν ώρα λειτουργίας, αν και αυτό είναι δυσκολότερο, γιατί πρέπει να εντοπίσεις τα αντίστοιχα pin πάνω στην πλακέτα.

Το DVD player αναγνωρίζει τα CD? Το ότι ανάβει στιγμιαία το laser, πάει να πει ότι κάνει ανάγνωση και δεν εντοπίζει μέσα δίσκο, λόγω κάποιας φθοράς της κεφαλής Laser (γενικά χαλάνε εύκολα, γιατί είναι ευαίσθητες στο κάθε τι -μπορεί να καεί κάποιο εξάρτημα από την ενσωματωμένη πλακετίτσα της, μονάχα από τον στατικό ηλεκτρισμό που δημιουργήθηκε στην σκόνη που κατακάθισε πάνω της- και αν δεν είχες πρόβλημα και στο USB θα σου έλεγα να την αλλάξεις εξαρχής). Αν δεν το αναγνωρίσει, δεν πρόκειται να γυρίσει με DVD μέσα. Εκτός εάν το εντοπίσει αλλά δυσκολεύεται να το διαβάσει, τότε μπορεί να γυρίζει στα χαμένα προσπαθώντας.

Απο κει και πέρα δεν μπόρεσα να βρω κάποιο service manual για να σου πω ακριβώς που αλλού να μετρήσεις τάσεις για την καλωδιοταινία της τροφοδοσίας του Laser. Επίσης το πρόβλημα αυτό το κάνει με την εσωτερική μπαταρία μόνο; ή και με την τοποθέτηση του τροφοδοτικού; Δες ακόμα εάν από το φλασάκι ανοίγει άλλα αρχεία πέρα από το περιεχόμενο του (π.χ. φωτογραφίες). Αν ξεβιδώσεις πάλι την συσκευή, σημείωσε και τον κωδικό της κεφαλής του Laser για να δω ποια έχει (συνήθως είναι λίγα γράμματα και ακολουθούν κάποιοι αριθμοί).