Καλημέρα,
Φίλε Μιχάλη με την ορολογία στο αντικείμενο δεν τα πάω και πολύ καλά οπότε συγχώρεσε με αν κάνω κάποιο λάθος ή αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά. Όταν λες τύμπανο του κάδου φαντάζομαι εννοείς αυτό που λέω εγώ κάδο, εκεί που βάζεις τα ρούχα μέσα. Ή μήπως το τύμπανο είναι κάτι άλλο?
Εβγαλα το μοτέρ από το πλυντήριο και δοκίμασα να γυρίσω τον κάδο μόνο του. Είναι τελείως αθόρυβος.
Το δε μοτέρ από την άλλη όταν το γυρίζω εκτός πλυντηρίου έχει βέβαια κάποιο θόρυβο αλλά όχι τόσο έντονο όσο όταν ήταν εντός του πλυντηρίου. Φαντάζομαι επειδή το πλυντηριο λειτουργεί κάπως σαν ηχείο ??? ή μήπως εχω διπλό πρόβλημα? Παρατηρησα επίσης ότι ο ιμάντας είναι λίγο χαλαρός και δεν κάθεται ακριβώς στη θέση του. Εχει καβαλήσει λίγο προς το μέρος του πλυντηρίου. Υπάρχει περίπτωση να ακουμπάει στο πλαστικό και να δημιουργεί τον θόρυβο (ή μέρος του θορύβου)?
Λοιπόν, το πρόβλημα τώρα είναι πως να λύσω το μοτέρ για να φτάσω στα ρουλεμάν. Είναι μια compact κατασκευή χωρίς βίδες και δεν ξέρω πως να προχωρήσω. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
Βάζω και 3 φωτογραφίες που πήρα με το κινητό. Δεν είναι τόσο καθαρές. Αν χρειαστεί μπορώ να ανεβάσω από φωτογραφική κάμερα και να είναι πιο καθαρή εικόνα.
11122011113.jpg11122011115.jpg11122011116.jpg