Φίλε μου και εμένα στο παρελθόν που ήμουνα εντελώς άσχετος αυτά μου φαινόταν περίεργα. Τώρα είμαι απλά λιγότερο άσχετος οπότε θα σου έλεγα ότι αυτά που θεωρείς περίεργα μάλλον δεν είναι ( ας μας πουν και οι ειδικοί). Από την πολύ μικρή πείρα μου ( δεν είμαι καν ηλεκτρονικός ) να τολμήσω την εκτίμηση ότι μάλλον δεν είναι τροφοδοσία και inverter λαμπών φθορισμού ( που φωτίζουν τον κρύσταλλο). Αν ήταν κάτι τέτοιο ή δεν θα είχες καθόλου οπτικό σήμα ή θα θα αναβόσβηνε αλλά με όχι κλιμάκωση στα χρώματα. Εμένα κάτι μου λέει ότι πρέπει να είναι η πλακέτα που δίνει σήμα στον κρύσταλλο. Έλεγξε αν θες τις καλοδιοταινίες αν κουμπώνουν καλά. Καθάρισε την πολλή σκόνη μην τυχόν κάτι βραχυκυκλώνει. Τώρα ξέρω ότι κάποιοι πραγματικοί γνώστες διαβάζουν τα λόγια μου και εχουν φρικάρει... Απλά την γνώμη μου λέω με κάθε επιφύλαξη και περιμένω διόρθωση απο τους ειδικούς και γνώστες του αντικειμένου. Πιστεψέ με δεν το κάνω μόνο για να βοηθήσω εσένα ,αλλά για να τεστάρω και εμένα αν έκανα σωστή εκτίμηση . Μην βασίζεσαι πολύ στα λόγια μου περίμενε να ακούσεις και άλλους