Παράθεση Αρχικό μήνυμα από duomax03 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι αν δεν βαριόσουν να διαβάσεις την πορεία των post του topic και αν δεν το έπαιζες super επαγγελματίας θα διάβαζες στο post #44 ότι γράφω . Όντως από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε. Έχει γίνει αυτό. Τουλάχιστον έτσι υποθέτω.

Πρόσεξε το σχήμα. Όταν κλείσει ο ρελές , ο πυκνωτής C6607 μπαίνει παράλληλα στη γέφυρα και επειδή ο ίδιος αποτελεί ac βραχυκύκλωμα , δεν εμφανίζονται τα 220 V στη γέφυρα ανόρθωσης .

Λάθος νοοτροπία. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχουνε τεχνικές και τοποθετήσεις για αναζήτηση της βλάβης που όπως έχεις καταλάβει είναι αρκετά δύσκολή και ο φίλος μας ο Παναγιώτης τα έχει βρει σκούρα.

Αν είχες παρακολουθήσει το topic, θα είχες παρατηρήσει ότι έχω συμβάλει μέγιστα στη άρση του βραχυκυκλώματος που το είχε συναντήσει ο Παναγιώτης σε πρώτη φάση σαν βλάβη στο δέκτη του (#36, #38, #40, #44). Ήδη ο Παναγιώτης με έχει ευχαριστήσει στο post #45 .

Αν θες να βοηθήσεις και μπορείς ( ξέρεις κάτι άλλο πέρα από την Ωμομέτρηση και να προσβάλεις τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο ), κάνε το. Αν έχεις διάθεση να ειρωνεύεσαι ανθρώπους που δεν ξέρεις πήγαινε να το κάνεις αλλού, όχι εδώ. Είσαι ήδη εκτεθειμένος από αυτά που πρότεινες στο post #81 και την διάψευσή τους από το post #84.

Ελπίζω να μην επιμένεις ακόμα ότι ο πυκνωτής αποτελεί βραχυκύκλωμα, Ακόμα και στη συγκεκριμένη περίπτωση(ανοιχτή επαφή) έπρεπε να μετράει μερικά βόλτ, και με κλειστή 220, που επιβεβαιώθηκε στα #118 κ 121.

Μιλάς για τη "διάψευσή" μου στο #84 (ti ρώτησα και πως απάντησε?) αλλά παραβλέπεις(!!) την επιβεβαίωσή μου στο #93 που ανακαλύπτει δυο ανοιχτές αντιστάσεις μέχρι τη γέφυρα .
ΌΣον αφορά τη μεθοδολογία, αν τα δεδομένα που έχεις σε οδηγούνε προς τα πίσω και συ πας μπροστά, για μένα είναι λάθος, για σενα διαφορετική τεχνική "λάθος νοοτροπία".
Εγώ εξέφρασα την αντίθεσή μου στα γραφόμενα σου, δεν έδωσα προσωπικό τόνο ούτε σε χαρακτήρισα, εκτός και δε θέλεις αντίλογο.
Εσύ προσπαθείς μια αντιπαράθεση σε τεχνικό θέμα να τη μετατρέψεις σε προσωπική:
< αν δεν το έπαιζες super επαγγελματίας >
< Αν έχεις διάθεση να ειρωνεύεσαι ανθρώπους >
<να προσβάλεις τους άλλους σε προσωπικό επίπεδο>