Τελικά μάλλον είναι η πλακέτα γιατί βρήκαμε δυο τρεις καρβουνιασμένες σφήκες μέσα. Ο τεχνικός ξανάρθε και έκανε κάποιες δοκιμές.
H Samsung πλέον έχει αυτονομηθεί και δεν συνεργάζεται πλέον με τον Fourlis. Προιόντα που αγοράσθηκαν επί εποχής Fourlis εξυπηρετούνται από άλλα τηλέφωνα , τρέχα γύρευε παίρνεις το ένα σε παραπέμπει μετά σε άλλο και πάει λέγοντας.
Δύο φορές πήρα τηλέφωνο και από ότι κατάλαβα το Call center τους πρέπει να βρίσκεται εκτός Ελλάδος καθώς τα άτομα που μίλησα μιλούσαν σπαστά καλά Ελληνικά. Μου πρότεινε εν πάση περιπτώση ο δεύτερος να καλέσω και άλλον τεχνικό της αρεσκείας μου να κάνει και αυτός διάγνωση, να πάρω δεύτερη γνώμη γιατί και αυτοί δεν μπορούν να αποφανθούν.
Ο αντιπρόσωπος τεχνικός της Samsung έφερε μια πλακέτα σαν αυτή παρακάτω. Ο μάγκας ο αδερφός μου που βρίσκεται στο σημείο. (Εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα) τους έδιωξε κακήν κακώς γιατί είδε σκουριές λέει επάνω και την θεώρησε επισκευασμένη, μεταχειρισμένη.
Ass'y Control Out
Καταγραφή.JPG
Τότε του είπαν να παραγγείλουμε εμείς από την Αθήνα την πλακέτα εξωτερικής μονάδος και να έρθουν να την τοποθετήσουν. Βρήκα μετά κάποιον στην Αριστείδου ο οποίος έχει ανταλακτικά του είπα τι θέλω (πλακέτα εξωτερικής μονάδος AQV12NSAX) και θα μου απαντήσει σήμερα το πρωί για το κόστος.
Βλέποντας όμως ένα service manual παραπλήσιου μοντέλου AQV12NSDX από εκεί είναι και ο φωτογραφίες βλέπω και τις εξής σχετικά με την πλακέτα εξωτ. μονάδος.
Καταγραφή1.JPG
Καταγραφή2.JPG
Ρωτάω λοιπόν κάποιους πιό ειδικούς. Όταν λέμε πλακέτα εξωτερικής μονάδας τι ενοούμε; Τι θα μου δώσει ο πωλητής. Αυτό που βλέπουμε στην πρώτη photo που περιλαμβάνει και τις δύο επόμενες ή σκέτη κάποια πλακέτα που φαίνονται στις δύο τελευταίες φώτο;
Ευχαριστώ.
![]()

Απάντηση με παράθεση