Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xifis Εμφάνιση μηνυμάτων
με cd να παιζει εκανες τη ρυθμιση?λογικα δεν εχεις κανει ζημια.βαλε ενα δισκακι να παιζει κ παραληλα γυρνα το τριμερ.βαλτο στη θεση που ηταν αρχικα πρωτα.το αποτελεσμα γυρνωντας το θα ειναι απτο να μη διαβαζει καθολου,να διαβαζει με διακοπες,μετα πιο καλα κ θα πετυχεις τη βελτιστη ρυθμιση.επισης τα cdr ειναι πιο δυσκολα στο διαβασμα απτα αυθεντικα.κανε δοκιμες κ με λιγη υπομονη κατι θα πετυχεις.
κ γω ετσι κανω σε οσα cdplayer εχω πειραξει.λιγο λιγο γυρισμα,κ πετυχαινω το σημειο που διαβαζει.κανει κ κατι θορυβους ενδιαμεσα που καταλαβαινεις την προοδο της ρυθμισης.

αλλιως μπορει ναχει χαλασει η κεφαλη κ να πρεπει να παρεις καινουρια.λογικα θα βρεις καποια συμβατη αν χρειαστει.εκτιμω να κανει γυρω στο 30ευρο.περιμενε να σου απαντησει κ κανας αλλος.

ΥΓ:ενα προχειρο ψαξιμο μου βγαλε αυτο.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ....ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ..... ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕς ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ .....

ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟς ΑΛΛΟΣ ΠΙΟ ΑΠΕΙΡΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ....ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ????