Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 28

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Το avatar του χρήστη d.r soutras
    Μέλος
    Εγγραφή
    Sep 2005
    Περιοχή
    Αθήνα Αγία Παρασκευή
    Μηνύματα
    44

    Προεπιλογή Χρωμοφλάς - Strobos

    Καλησπέρα παίδες. Καιρό έχουμε να τα πούμε.

    Έχω ένα μικρό προβληματάκι. Έχω μια συσκευή, στρόμπο μπορούμε να την αποκαλέσουμε αν κ άλλη είναι η λειτουργία της, η οποία έχει βραχυκυκλώσει κ δεν μπορώ να βρώ το εξάρτημα που κάνει την ζημιά.

    Συνδέω την συσκευή, την ενεργοποιώ κ αντί να αναβοσβύνουν οι λάμπες της αρχίζουν κ πετάνε σπίθες 2 διάδρομοι της, τοποθέτησα σιλικόνη (μπακάλικος τρόπος το ξέρω) ανάμεσα στους διαδρόμους αυτούς (η απόσταση τους είναι μικρη) σταμάτησε σε εκείνο το σημείο να πετάει σπίθες αλλα το πρόβλημα χειροτέρεψε. Στους ίδιους διαδρόμους πιο κάτω με μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους, δημιούργησε κατι σαν φωτοβολταικό τόξο κ παραλίγο να πάρω φωτιά.

    Οι πυκνωτές πιστεύω πως δεν φταίνε, υπάρχει όμως ένα εξαρτηματάκι το οποίο μοιάζει σαν κρυσταλλάκι με ένα καλώδιο απο επάνω που πιστεύω πως δημιουργεί το βραχυκύκλωμα.

    Πήγα την συσκευή σε 2 γνωστά καταστηματα της Αθήνας κ δεν μπόρεσαν να το αναγνωρίσουν.
    Ελπίζω τα τσακάλια του φόρουμ μας να μπορέσουν.

    Υ.Γ: Απολογούμαι για το μεγάλο κ κουραστικό τόπικ.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gsmaster : 18-01-09 στις 01:18 Αιτία: Ζητήθηκε αλαγή τίτλου απο τον d.r soutras
    Η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό!
    Θεωρία είναι όταν τα ξέρεις όλα κ δεν λειτουργεί τίποτα, πράξη είναι όταν λειτουργούν όλα κ δεν ξέρεις το γιατί!
    http://dcpf.justgoo.com/

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας