Καλησπέρα Κώστα, θα μπορούσες να μου στείλεις το bin στο mail μου: kratoynis@gmail.com
Καλησπέρα Κώστα, θα μπορούσες να μου στείλεις το bin στο mail μου: kratoynis@gmail.com
Καλημερα και απο εμενα ειμαι καινουριος εδω και θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω την arielli led 32DN9A7 smart 32 led hd ready και στα καλα καθουμενα σε οποιο καναλι και να βαλω ανοιγουν οι υποτιτλοι απο μονοι τους ακομα και σε ελληνικες σειρες και καποιες αλλες φορες ξεκιναει και το χρονομετρο για να κλεισει απο μονη. Την εχω αφησει να κλεισει μπας και στρωσει αλλα τπτ. Η μονη λυση μου και στις δυο περιπτωσεις ειναι να βγει απο την μπριζα για λιγο και να ξαναμπει,μετα απο λιγες μερες παλι τα ιδια. Επισης μου βγαζει προβλημα και στο νετφλιξ δεν μπορω να βαλω κωδικους βγαζει σφαλμα. Αν μπορει καποιος να βοηθησει θα του ειμαι υποχρεος...
Φιλε καλησπερα χρειαζομαι το bin εχω μια arieli LED 2488HD να κανω μια προσπαθεια μηπως και την φτιαξω
Φιλε καλησπερα χρειαζομαι το bin εχω μια arieli LED 2488HD να κανω μια προσπαθεια μηπως και την φτιαξω το imeil μου ειναι diamantis6@gmail.com
Γεια σας .Έχω μια Αrielli 32dn6t2....ανοίγω έχει ήχο άλλο όχι εικόνα.μαυρη οθόνη.καμια συμβουλή;
με ενα φακο δες αν εχει εικονα το πανελ οταν εχεις φωνη.αν εχει εικονα ειναι ο οπισθιος φωτισμος του πανελ.
Ναι....διακρίνω ένα μνμ μόνο ήχος να αναβοσβηνει όταν βάζω φακό.
φωτισμος το θεμα της.ανοιγμα και ελεγχο led και τρφοδοσια τους.
gkstore (18-02-23)
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.θα δοκιμάσω να ανοίξω την tv
Καλησπέρα μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει και εμένα το αρχείο για την arielli led3219hd για usb. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. kamilias781@gmail.com. Ευχαριστω.