Υπάρχει κάποιος φίλος να με καθοδηγήσει να βγάλω μια άκρη αν θα παίξει ? Γιατί πήρα για σέρβις και μου λένε 80 ευρώ και πάνω.Χρήματα που την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχουν ουτε για πλακα.
Υπάρχει κάποιος φίλος να με καθοδηγήσει να βγάλω μια άκρη αν θα παίξει ? Γιατί πήρα για σέρβις και μου λένε 80 ευρώ και πάνω.Χρήματα που την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχουν ουτε για πλακα.
Μήπως έχει κάποιος το service manual να το ψάξω μόνος μου μπας και βγάλω άκρη ?
Σου έγραψα κάτι. Το έκανες; Αν δεν είναι θέμα υγρασίας, είσαι για ανταλλακτικά ακόμη και της οθόνης πράγμα ασύμφορο. Όσο για το manual δε σε βοηθάει. Βρες το πάντως αν θέλεις στο google
Αγαπητέ Σταύρο, και όλοι εμείς που προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε...δεν σου κάνουμε? Για να σε βοηθήσουμε,πρέπει να μας βοηθήσεις και εσύ...
Σε ρώτησα...Είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο και από ίδια τηλεόραση? Απάντηση δεν πήραμε.
Εκτός από την μητρική υπάρχει και άλλη μια πλακέτα ,κάτω από μεταλλικό καπάκι tcon λέγετε..το τσέκαρες και αυτό για τυχών υγρασίες?
Συγνώμη παράλειψη μου.
Υγρασία δεν έχει κάπου αλλού. Η πλακέτα είναι απο το ίδιο μοντέλο ακριβώς και από ίδια τηλεόραση. Εκεί το tcon πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα φίλε Μανώλη. Το θέμα είναι τι να κάνω ? Να κάνω resoldering στα τυφλά και οτι γίνει ?
Από όσο έψαξα δεν βρίσκω την συγκεκριμένη πλακέτα σαν μεταχειρισμένη.
Καλησπέρα.Έκανα resoldering στην πλακέτα tcon που είναι με flex κολλημένη με την οθόνη στο κάτω μέρος. Τα χρώματα ζωντάνεψαν αλλά πλέον δείχνει κάθετες και οριζόντιες γραμμές.
Από οτι καταλαβαίνω εκεί είναι το πρόβλημα.Αλλά δεν ξέρω και δεν νομίζω να υπάρχουν τα ολοκληρωμένα στο εμπόριο.
Έχω το service manual Σταύρο. Αν θέλεις στείλε μου ΡΜ με το e-mail σου να στο στείλω..
Σου το έστειλα φίλε μου.
Πέρασα τις κολήσεις στην tcon με το κολητήρι αυτή την φορά .Προφανώς κάποιο απο τα ολοκληρωμένα που έχει η συγκεκριμένη πλακέτα τα έχει παίξει εντελώς πλέον.Ανάβει ο φωτισμός δεν δείχνει πλέον τίποτα.
Mπορεις να μου πεις το μοντελο του πανελ?ειναι το LTF260AP04?
Καλημέρα. Θα το δω το απόγευμα και θα στο στείλω ακριβώς.