Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή Πρόλημα με ψυξείο LG 8ετίας.

Καλημέρα ,

Από πέρσι έχω θέμα με το ψυγειοκαταψύκτη μου . Συγκεκριμένα κάποια στιγμή πέρσι το καλοκαίρι σταμάτησε να λειτουργεί η συντήρηση ενώ η κατάψυξη λέιτουργούσε κανονικά .
    Φώναξα έναν τεχνικό ο οποίος μου είπε ότι είναι θέμα της πλακέτας που βρίσκεται πίσω από τον διακόπτη επιλογής θερμοκρασίας της συντήρησης . Με τα πολλά μου είπε ότι δεν υπάρχει το ανταλλακτικό και πως αν το βρει μεταχειρισμένο κοστίζει 100 ευρώ περίπου. Τέλος μου έδωσε μια προσωρινή λύση λύνοντας τον διακόπτη και πειράζοντας τον θερμοστάτη .Η συντήρηση πλέον λειτουργεί αλλά σε πιο χαμηλή θερμοκρασία από το κανονικό. 0 βαθμούς.
    Το ανταλλακτικό το έψαξα και γω μέσω της επίσημης αντιπροσωπίας και μου είπαν πως δεν υπάρχει .
    Πλέον όμως πρέπει να δω τι θα κάνω γιατί σε αυτές της θερμοκρασίες έχω θέμα με τα λαχανικά και επίσης δεν ξέρω αν αυτό που έκανε ο μάστορας έχει επίπτωση και στην κατανάλωση του ψυγείου.
    Έτσι ζητώ την βοήθεια σας καθώς λεφτά για ψυγείο δεν υπάρχουν.

Το μοντέλο είναι GC-B399BQA

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Eπίπτωση και στην κατανάλωση του ψυγείου σίγουρα έχει.
    Αν είναι όντως η πλακέτα πιθανόν να επισκευάζεται, αλλά δεν είναι δουλειά ψυκτικού αυτό, γι'αυτό όλοι πανε στην αντικατάσταση. Αν μπορείς να τη βγάλεις, να τραβήξεις καλές φωτογραφίες πάνω (από διάφορες γωνίες) και κάτω και να τις ανεβάσεις, αν είναι κάτι εμφανές θα βρεθεί. Αν όχι, στη χειρότερη την πας σε ένα ηλεκτρονικό.
    Καλό θα είναι επίσης αν μπορείς να πεις / δείξεις και τί ακριβώς έχει κάνει για να δουλεύει, αυτό θα βοηθήσει στον εντοπισμό / επιβεβαίωση της βλάβης.

3. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον nyannaco για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

FILMAN (09-03-17)

Το avatar του χρήστη Δημήτρης104
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χαλκίδα

Προεπιλογή

Νομίζω οτι σε αυτό το ψυγείο η θερμοκρασία της συντήρησης ρυθμίζετε από έναν ανεμιστήρα που φέρνει κρύο αέρα από τον εξατμιστή που είναι κοινός για συντήρηση και κατάψυξη, και το κουμπί ρύθμισης της θερμοκρασίας στην συντήρηση ουσιαστικά κινεί ένα νταμπερ που ρυθμίζει την ποσότητα του αέρα, και σε συνδυασμό με αισθητήριο θερμοκρασίας που ξεκινά και σταματά τον ανεμιστήρα έχουμε ψύξη στην συντήρηση.
    Μήπως ακούς τον ανεμιστήρα να δουλεύει συνέχεια και να σταματά μόνο όταν ανοίγεις την πόρτα;
    Όπως ειπε κι ο Νίκος πιο πριν οι πλακέτες συχνά επισκευάζονται, η απλά να είναι καποιο αισθητήριο αφού δουλεύει κανονικά η κατάψυξη.
    https://elektrotanya.com/lg_gc-b359b_p_b399b_p_f399b.pdf/download.html
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης104 : 09-03-17 στις 21:11

Το avatar του χρήστη tipos
    Μέλος
    Όνομα
    Σακης
    Περιοχή
    θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Δεν μπορω να καταλαβω τι πειραξε γιατι το ψυγειο συμφωνα με τη διασκορπιση δεν εχει θερμοστατη,ειναι ηλεκτρονικο και ελεγχεται με αισθητηρια.Γενικα παντως τα LG δεν εχουν ακριβα ανταλακτικα.Ενδεικτικα η πλακετα του εχει 40 euro.
    O χειρισμος για την αλαγη θερμοκρασιας στη συντηρηση πως γινεται,με το πατημα κουμπιου η με περιστροφικο διακοπτη?
    Αν μπορεις ανεβασε φοτο απο το ψυγειο μεσα και εξω.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθηνα

Προεπιλογή

Θα προσπαθήσω να βγάλω μέσα στο ΣΚ φωτογραφίες από αυτό που ξεβίδωσε και πείραξε .
    Πάντως βρίσκεται πίσω ακριβώς από τον διακόπτη ρύθμισης θερμοκρασίας της συντήρησης.
    Ο διακόπτης είναι περιστρεφόμενος , και αυτή την στιγμή δείχνει ότι δεν δίνει κάποια εντολή
    γιατί είτε τον έχω στο μηδέν είτε στο 7 η συντήρηση έχε την ίδια θερμοκρασία.

Παρόμοια Θέματα

1. [Φορητός Η/Υ] Πρόλημα με Acer Extensa 5635ZG
    από olorin στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-13, 02:59

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία