Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 17 από 17
    Το avatar του χρήστη Δημήτρης104
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Χαλκίδα

Προεπιλογή

Με το R600a που δεν βλάπτει το όζον και χρησιμοποιείτε στα σύγχρονα ψυγεία πρέπει να πάμε κάτω από την ατμοσφαιρική πίεση στην αναρρόφηση για να πιάσουμε -20 Κελσίου στην κατάψυξη. Εκεί μπορεί να μπει αέρας από την ατμόσφαιρα. Το φρεον θα χαθεί, και στην αναρρόφηση να είναι η τρύπα, όταν σταματήσει ο συμπιεστής, οι πιέσεις είναι περίπου στάνταρ ανάλογα με το ψυκτικό μέσο και τις θερμοκρασίες που θέλουμε να πιάσουμε, η ποσότητα του ψυκτικού (φρεον) αλλάζει με το μέγεθος της εγκατάστασης
    Και καθόλου να μη σταματήσει ο συμπιεστής θα έχουμε πρόβλημα από τον αέρα και την υγρασία που θα μπαίνει στο κύκλωμα.

vapour.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημήτρης104 : 11-07-16 στις 18:36

2. 3 μέλη ευχαρίστησαν τον Δημήτρης104 για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Κυριακίδης (11-07-16), ΣΚΛΗΚΟΣ (11-07-16), vasilimertzani (12-07-16)

Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ψυγείο no frost της Bosh 15 ετίας. Η καταψύξη υπολειτουργεί ενω η συντήρηση φαίνεται οκ. Αφού το άφησα >24Η εκτός και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα έφερα τεχνικό και μου είπε οτι θέλει φρεον αλλά είπε επισης οτι αν έχει διαρροή και τη βρει εχει καλώς αλλιώς θα ξαναχαλάσει. Πιστεύετε οτι μπορεί να επιδιορθωθεί μόνιμα αν βρει την τρύπα ή δεν αξίζει να σκασω 40 Ε και να τα ρίξω σε καινούργιο ?

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Δημήτρης104 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με το R600a που δεν βλάπτει το όζον και χρησιμοποιείτε στα σύγχρονα ψυγεία πρέπει να πάμε κάτω από την ατμοσφαιρική πίεση στην αναρρόφηση για να πιάσουμε -20 Κελσίου στην κατάψυξη. Εκεί μπορεί να μπει αέρας από την ατμόσφαιρα. Το φρεον θα χαθεί, και στην αναρρόφηση να είναι η τρύπα, όταν σταματήσει ο συμπιεστής, οι πιέσεις είναι περίπου στάνταρ ανάλογα με το ψυκτικό μέσο και τις θερμοκρασίες που θέλουμε να πιάσουμε, η ποσότητα του ψυκτικού (φρεον) αλλάζει με το μέγεθος της εγκατάστασης
    Και καθόλου να μη σταματήσει ο συμπιεστής θα έχουμε πρόβλημα από τον αέρα και την υγρασία που θα μπαίνει στο κύκλωμα.

vapour.jpg
    Λογικα αυτο ειναι και το πιο "οικονομικο" ψυκτικο μεσο επειδη θελει τις μικροτερες πιέσεις για τις θερμοκρασιες λειτουργιας.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Jimis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ψυγείο no frost της Bosh 15 ετίας. Η καταψύξη υπολειτουργεί ενω η συντήρηση φαίνεται οκ. Αφού το άφησα >24Η εκτός και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα έφερα τεχνικό και μου είπε οτι θέλει φρεον αλλά είπε επισης οτι αν έχει διαρροή και τη βρει εχει καλώς αλλιώς θα ξαναχαλάσει. Πιστεύετε οτι μπορεί να επιδιορθωθεί μόνιμα αν βρει την τρύπα ή δεν αξίζει να σκασω 40 Ε και να τα ρίξω σε καινούργιο ?
    Σαραντα μονο για πληρωση φρεον;λιγα τα ακουω.αν δεν εχει αλλα προβληματα και αν δεν σου περισευουν μια χαρα ειναι.
    Αν σου περισεουν λεφτα και θελει δυο βάσεις,λαστιχα στις πορτες κλπ τοτε κοιτα για αλλο.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Η καταψύξη υπολειτουργεί ενω η συντήρηση φαίνεται οκ
    Άρα μιλάμε για ψυγείο με 2 μοτέρ?
    Αφού το άφησα >24Η εκτός και δεν διορθώθηκε το πρόβλημα
    Άρα είναι No frost? (γιατί αν είναι απλό στατικό δεν έχει καμιά σχέση η ερώτηση)
    έφερα τεχνικό και μου είπε οτι θέλει φρεον αλλά είπε επισης οτι αν έχει διαρροή και τη βρει εχει καλώς αλλιώς θα ξαναχαλάσει
    Αυτοί είναι τεχνικοί για χρυσό μετάλλιο . (αντίθετα με κάτι άλλους που βιάζονται να στο "γεμίσουν" και να φύγουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα)
    Τα ψυγεία που έχουν τα στοιχεία τους (σωληνάκια ) μέσα στις μονώσεις και στα τοιχώματα (και όντως είναι εκεί η διαρροή) κανονικά είναι για απόσυρση και δεν συμφέρει να ασχοληθεί κανείς .

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

τιποτα το συμπιεστη για κομπρεσερακι εχω και εγω ενα καντυ με το ιδιο προβλημα . δεν αξιζει μου ειπε ο ψυκτικος,

Το avatar του χρήστη νεκταριοος
    Μέλος
    Όνομα
    Νεκταριος
    Περιοχή
    ΑΙΓΙΝΑ

Προεπιλογή

Α ασε που στον παλιατζη πηρα ΙΖΟΛΑ με 10 ολοκληρα ευρω !

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση σχετικά με ηχεία SONY
    από kwstasna στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-07-15, 14:31
  2. [Άλλη] Ανιχνευτής Διαρροής Φρέον
    από Ιωσηφ Ζαγορα στο forum Ψυγείο
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-15, 23:58
  3. Φόρτωση Φρέον σε Aircondition και ψυγείο
    από nikosp στο forum Κλιματιστικό