Το καλωδιο που θελω να πιστευω οτι βρηκες το σωστο,ακολουθησετο και δες αν καταληγει στην πλακετα.Αν καταληγει εκει δες το κυκλωμα της πλακετας που αφορα το καλωδιο αυτο.
Το καλωδιο που θελω να πιστευω οτι βρηκες το σωστο,ακολουθησετο και δες αν καταληγει στην πλακετα.Αν καταληγει εκει δες το κυκλωμα της πλακετας που αφορα το καλωδιο αυτο.
Λοιπόν έψαξα τη διαδρομή, και έπεσα επάνω στ triac για το οποίο έγραψα στο post #17. Αν και το είχα από τότε τεστάρει (και τραμπάρει με άλλο), το αφαίρεσα και το ξαναέλεγξα, και φυσικά το βρήκα να είναι λειτουργικό. Να υποθέσω ότι αυτή η λούπα είναι η "θηλιά" μου ???
Δυστηχως οταν ολα τα υπολοιπα εξαρτηματα-καλωδιωση ειναι ενταξη τοτε καταληγουμε στην πλακετα.Παντα με επιφηλαξη ομως γιατι κανουμε διαγνωση απο αποσταση.
Πάντως προσπαθήσαμε. Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ από καρδιάς, όπως και όλους όσοι έδωσαν ιδέες στη διερεύνηση του προβλήματος ...
Παιδια ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με το δικο μου το brantd.ελυσα ολη τη πλακετα και ηταν ενα μικρο μπουστερ αξιας πεντε ευρω.το αλλαξα και εφτιαξε.μπουστερ ειναι ενα μικρο μαυρο πραγματακι με τρεις αγκιδες που ειναι στη πλακετα και αυτο ρυθμιζει τη λειτουργια του μοτερ
Εχει δικιο φιλε μου triac ειναι τωρα που το εψαξα.απλα οταν πηγα και το ζητησα ο ηλεκτρονικος μου ειπε οτι λεγετε μπουστερ