Τελικα μαλακια μου δεν επαιζε χωρις την πορτα.Τωρα κανει αλλη μαλακια μου κολαει το χαρτι στην εξοδο
Τελικα μαλακια μου δεν επαιζε χωρις την πορτα.Τωρα κανει αλλη μαλακια μου κολαει το χαρτι στην εξοδο
μάσιμα στην έξοδο ή ενώ εκτυπώνει βγάζει μισή τη σελίδα και κολλάει?
Αν κάνει το δεύτερο μάλλον για κάποιο λόγω δεν βλέπει το χαρτί... είτε ότι έφθασε στην έξοδο (κάπου ψηλά θα έχει αισθητήριο) είτε ότι έχει φύγει από χαμηλά το χαρτί.
χωρίς να έχει πάρει δεύτερο χαρτί?
Έλεγξε ότι είναι εντάξη οι αισθητήρες χαρτιού πχ μήπως έχει φύγει κανένα ελατηριάκι από τη θέση του από αισθητήρα χαρτιού?
Στο πάνω μέρος στην έξοδο πρέπει να ανοίγει ένα καπάκι. Μήπως δεν έχει πατήσει καλά και έχει αισθητήρα που δεν μπορεί να εργαστεί όταν δεν είναι σωστά κλεισμένο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chip : 17-12-15 στις 18:51
Ενταξεi ο εκτυπωτης chip.Oλα ηταν μαλακιες απο την γρηγοραδα μου.Επαιξε κανονικα.Ευχαριστω παρα πολυ για την πολυτιμη βοηθεια και την υπομονη που εδειξες.Αν δεν τα ξαναπουμε Καλες Γιορτες παντα με υγεια σε ολη την Οικογενεια και με το καλο ο Νεος Χρονος.Καλα να περνας!!!
Να σαι καλά, επίσης Καλές Γιορτές και ότι καλύτερο για σένα και την οικογένεια σου.