Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: LG 42LM3450

Το avatar του χρήστη tkosmidis74
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη

Προεπιλογή LG 42LM3450

Κατά αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τoν διαχειριστή του Φόρουμ για την αποδοχή μου ως νέου μέλους και να παραθέσω το ερώτημά μου γι'αυτήν τηλεόραση η οποία παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:
    Με το που την βάζεις στο ρεύμα ανάβει, μένει με το σήμα της LG και την ώρα για δύο δευτερόλεπτα και σβήνει και ξανά από την αρχή ,φυσικά δεν δέχεται καμμία εντολή από το τηλεκοντρόλ ή τα πλήκτρα.
    Σε μία παρόμοια περίπου βλάβη σε μια άλλη LG που διάβασα στο FORUM ,αναφέρουναι ότι μάλλον φταίει η main board........αν θερμάνουμε τον επεξεργαστή pga στρώνει για λίγο αλλά πολύ σύντομα θα ξαναχαλάσει.......
    Αν έχει κάποιος συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα θα του ήμουν πολύ ευγνόμων αν μου έλεγε την εμπιρία του πάνω στην συγκεκρημένη βλάβη.....

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Σε πρώτη φάση, βγάλε το καλώδιο παροχής ρεύματος από τη πρίζα, άφησε το εκτός για 1 - 2 λεπτά και μετά ξανατοποθέτησέ το στη παροχή και προσπάθησε να την ανοίξεις να δεις τι κάνει...

Το avatar του χρήστη tkosmidis74
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Θεόδωρος
    Περιοχή
    Αλεξανδρούπολη

Προεπιλογή

Την ίδια συμπεριφορά έχει.........αναβει μενει για λιγο στο σημα LG με την ωρα και μετα σβηνει και μετα ξανα αναβει ,,,,κανοντας το ίδιο πράγμα...

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ξεκινάς με έλεγχο στο τροφοδοτικό. Τάσεις εξόδου στο δευτερεύον και αναλόγως τις ενδείξεις που έχεις συνεχίζεις..

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας