Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 34

Προεπιλογή

Θα συμφώνησω με τον eastelec .
    μέτρηση μέχρι το κουτί καθαρό.στη πρίζα θόρυβος.οταν στεγνωσει ίσως διορθωθεί όπως στην περιπτωση μου,όμως οταν ξαναχειμωιασει θα ξαναδημιουργηθεί.παρόλο που άλλαξαν πρίζα τώρα έχει μείνει.
    Κοιτά για σημάδια υγρασίας στην πρίζα η δοκίμασε όπως σου είπε ο east χύμα καλώδιο για να το σιγουρεψεις.

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Μένεις σε μονοκατοικία ή οικοδομή?

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

ΠΑιδια μενω σε διπλοκατοικια(διωροφο).
    Η αληθεια ειναι οτι και ο απο παμω παραπονιεται οτι το χειμωνα οταν βρεχει κτλ δεν εχει τηλεφωνο(μονο ιντερνετ).Μολις σταματησει να βρεχει και περασει καμια -δυο μερες του φτιαχνει.
    Μου λετε δηλαδη να αλλαξω το καλωδιο του τηλεφωνου μεσα στις πριζες?Δεν υπαρχει τροπο να ανιχνευσω εγω (η ηλεκτρολογος ) που περιπου εχει παρει νερο?

Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Κοζάνη

Προεπιλογή

Δεν σου λέω για το καλώδιο μέσα στις πρίζες(οριζόντια καλωδίωση).Το καλώδιο του ΟΤΕ που καταλήγει?
    Έρχεται επιτοίχιο? Αν έχετε αυλή, έρχεται στο ΜΔ(εκεί που είναι τα ρολόγια της ΔΕΗ) και από εκεί στο σπίτι υπόγειο? Σου ξαναλέω: Βρες που καταλήγει το καλώδιο του ΟΤΕ,βγάλε εκτός την καλωδίωση που πηγαίνει στο σπίτι, και δες εκεί με μια συσκευή τηλεφώνου αν έχεις θόρυβο. Αν έχεις και εκεί θόρυβο, τους πέρνεις τηλέφωνο για βλάβη. Δοκίμασε αυτό και πες.

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Λοιπον το καλωδιο του ΟΤΕ πριν φτασει σε εμενα, διακλαδωνεται και σε αλλους δυο(η δικια μου γραμμη ειναι στ φωτο η αριστερη)

απο εκει παει στην ταρατσα και κατεβαινει στο κουτι μας.Μενω σε ιδιοκτητη διπλοκατοικια,στον κατω οροφο (στον πανω μενει ενοικιαστης).

χθες ανοιξα το κουτι μας .Μεσα ειναι ως εξης.

Οποτε πετυχω τους γειτονες α τους ρωτησω αν εχουν και αυτοι θορυβο.
    Ο απο πανω μου εκανε παραπονα το χειμωνα οτι οταν εβρεχε δεν ειχε τηλεφωνο (ειχε ομως ιντερνετ).
    Ανοιξαμε ομως το κουτι και ηταν στεγνο.
    Απο την αλλη ο τεχνικος του οτε μου ειχε καρφωσει ενα τηλεφωνο πανω στη γραμμη και ηταν (σχεδον) καθαρη.
    Θα τσεκαρω και την γραμμη του απο πανω(λειπει συνεχεια) αλλα δεν μου ειχε πει κατι.Κατι παιζει σε εμενα.
    Τι ψαχνω?
    Edit.
    Μιλησα με τους γειτονες.
    Η μια γειτονισσα εχει ακριβως το ιδιο προβλημα με εμενα και της ειχαν πει ακριβως τα ιδια με εμενα.
    Ο αλλος μου ειπε οτι δεν εχει παρατηρησει κατι.
    Παιζει να εχει τραβηξει υγρασια το κουτι του οτε(στη βαση της κολωνας-δε φαινεται- εχει κατι σαν splitter οπου φευγουν οι τρεις γραμμες)?
    Επισης το εδωσα βλαβη και μου ειπαν οτι φερεσυχνο δεν ειναι γιατι με φερεσυχνο δεν μπορεις να εχεις ιντερνετ και ψηφιακες ευκολιες που εγω εχω.
    Αυτα.
    Οσο παει και μπερδευεται η κατασταση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cult : 28-04-15 στις 20:30

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπόν φερέσυχνο δεν παίζει, σιγουρευτήκαμε. Εγώ είχα ταλαιπωρηθεί αρκετά μέχρι το 2010 λόγω του ότι δεν είχε ελεύθερα ζευγάρια στο ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και για αυτό το ανέφερα στα προηγούμενα. Επιμένω ότι μπορεί να είναι κάποια παρεμβολή από τα 50Hz του δικτύου της ΔΕΗ, ή από μετασχηματιστή της ΔΕΗ με κακές μονώσεις ο οποίος τυχαίνει να γειτνιάζει με το καλώδιο σου. Μίλα με την ΕΕΤΤ μήπως σου δώσουν κάποια ιδέα και δεν ξέρω μήπως έρχονται και στο σπίτι για κατ' ιδίαν έλεγχο και μετρήσεις μετά από σχετική αίτηση.

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Σε πρωτη φαση περιμενω να ελθουν οι τεχνικοι του ΟΤΕ.Δεν προκειται ν αδω φως ειμαι σιγουρος.Σε δευτερη φαση το ψαχνω ετι,αν και δυστυχως δεν ειμαι Αθηνα οποτε τη μετρηση απο ΕΕΤΤ δυσκολη την κοβω.
    Τα δεδομενα πλεον ειναι
    α)Συνεχεις βομβος σε απεναντι οικοδομες που παιρνουν απο το ιδιο καλωδιο.
    Β)Ο θορυβος κοπηκε σε ολικη διακοπη της ΔΕΗ.
    Καθε επιπελον προταση ευπροσδεκτη.

Μέλος
    Όνομα
    Cult
    Περιοχή
    ΚΡΗΤΗ

Προεπιλογή

Updated.
    Ηλθαν σημερα οι τεχνικοι του ΟΤΕ(σε χρονο ρεκορ ομολογω).Ελεγξαν τη γραμμη μου και πιστοποιησαν οτι το προβλημα ειναι καθολικο.Συγκεκριμενα μου ειπε ο τεχνικος "δε βρηκα αλλη καθαρη γραμμη να σε βαλω".Βεβαια μου την εδωσε λιγο λεγοντας οτι το οτι στη γενικη διακοπη δεν ειχε θορυβο ειναι τυχαιο γεγονος.Του ειπα βεβαια οτι την επομενη φορα που θα εχει γενικη διακοπη θα το γκαταγραψω στο κινητο να το επιβεβαιωσει.
    Θα μιλησει αυριο με τον προισταμενο του για πιο ενδελεχη ελεγχο για να δουν απο που χανει η γραμμη.
    Βεβαια το εργο το εχω ξαναδει.Ακριβως τα ιδια και περυσι.Ολα ερχονταν και τιποτα.Στο τελος μου ειπαν οτι θελει ειδικο μηχανημα να δουν που παιρνει θορυβο η γραμμη το οποιο και δεν εχουν και οτι δε γινεται βεβαια να σκαψουν και να αλλαξουν ολο το καλωδιο.
    Μου εστειλαν και ενα τεχνικο που με παραμυθιασε οτι το θεμα το εχω εγω και το αφησα.
    Τωρα ομως που βεβαιωθηκα οτι το θεα ειναι καθολικο θα το παω μεχρι τελους.
    Να υποθεσω οτι αν δε δω ακρη παω ΕΕΤΤ σωστα?

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

σιγα φιλε μου που θα πας και στην εεττ. σιγα μην πας και στην βουλη κια κανεις επερωτηση. ειπαμε εχεις ενα προβλημα. αλλα δεν θα ασχοληθει ολος ο πλανητης με το δικο σου προβλημα φταιει δεν φταιει ο οτε και ο καθε οτε.

Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Κι όμως φίλε Χρήστο, αν κάνει έγγραφη καταγγελία στην ΕΕΤΤ και μάλιστα αναφέρει ότι το πρόβλημα είναι καθολικό στη περιοχή του, η ΕΕΤΤ θα ασχοληθεί και μάλιστα είναι η αρμόδια Υπηρεσία η οποία έχει τα κατάλληλα όργανα (spectrum analyzers, κλπ) για να βρει τη πηγή του προβλήματος. Εγώ πάντως όπως έχω αναφέρει θεωρώ αρκετά πιθανό - χωρίς να είμαι απόλυτος - ότι φταίει κάποιο εξάρτημα του δικτύου της ΔΕΗ (με πιο πιθανό κάποιο μετασχηματιστή) με κακή ή καθόλου γείωση ή/και κακή μόνωση.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] δεν ανοιγει ο σταθερος
    από gsxr_k7 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-11-13, 09:51
  2. [Κινητό Τηλέφωνο] Περι Eγγύησης τηλεφωνου
    από p.gabr στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-02-13, 00:41
  3. σπλιτερ τηλεφωνου
    από stinger στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 14-11-11, 20:48
  4. Επισκευη παλιου τηλεφωνου
    από aser στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-09-10, 09:56
  5. Panasonic KX-TCD210 Βαση ασυρματου τηλεφωνου - Προβλημα!
    από RunRunToLondon στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-07, 21:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία