Μετά την επίλυση του προβλήματος του νηματοθέτη ... γιατί έχω την εντύπωση ότι θα πλακώσουν και από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις καινούρια θέματα? (μήπως πρέπει να ανοιχτεί μια νέα κατηγορία Sex toys service?) .. εκεί έχει να γίνει το έλα να δεις !![]()
Μετά την επίλυση του προβλήματος του νηματοθέτη ... γιατί έχω την εντύπωση ότι θα πλακώσουν και από άλλες παρόμοιες περιπτώσεις καινούρια θέματα? (μήπως πρέπει να ανοιχτεί μια νέα κατηγορία Sex toys service?) .. εκεί έχει να γίνει το έλα να δεις !![]()
Ναι σιγά.
900MHz-64GHz
Μετά τα ροζ τηλέφωνα,θα έχουμε και ροζ....service!
Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
(2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!
Τσιμπημένα μου φάνηκαν κι εμένα , αλλά αφού μου είχε πει μέχρι 50 να το φτιάξω , δεν κάθησα να κάνω παζάρια .
Κάτι αντίστοιχο πάντως για να το πάρεις καινούριο , κάνει από 350 ευρώ και άνω από όσο κοίταξα . Να μην πω ότι έχει και hi tech προγραμματιζόμενα , που φτάνουν και τα 2 χιλιάρικα !
Σώπα ρε? Βλέπω παράθυρο για κονόμα.
Πιστονοπαπάρι με PIC32 μικροελεγκτή και οθόνη αφής για διάφορες ρυθμίσεις. (εξομοίωση αράπη, εξομοίωση γιαπωνέζου κλπ)
900MHz-64GHz
Kάπως έτσι δηλαδή ?
https://www.youtube.com/watch?v=AhM90LXZYMI
Πάντως αν συμπεριλάβεις τους gay και το ότι παίρνει και αντάπτορα για νορμαλ αντρική χρήση , σίγουρα υπάρχει αγοραστικό κοινό ...
Λες?
Την ψάξατε καλά την αγορά με τη φίλη σου ε?
900MHz-64GHz
Η αλήθεια είναι πως αν κρίνω από την δική μου περίπτωση , πολλές/πολλοί θα δίσταζαν να πάνε κάτι τέτοιο για επισκευή , για λόγους που πολύ εύκολα καταλαβαίνει κάποιος απλά και μόνο διαβάζοντας το συγκεκριμένο thread .
Από την άλλη μεριά είναι αυτονόητο , πως για να υπάρχουν τόσες επιλογές στο εξωτερικό σε αυτήν την κατηγορία προιόντων , θα υπάρχει και αγοραστικό κοινό . Επίσης είναι γνωστό πως τα πάντα κάποια στιγμή χαλάνε .
Παιδιά ,είμαι καινούριος εδώ...και διάβασα όλα τα μηνύματα....μιλάμε...![]()