Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 2 από 2

Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή προβλημα με συνδεση ασυρματου δικτυου.

Καλησπερα παιδια.τς τελευταιες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα στη συνδεση ασυρματου δικτυου.ο κατοχος του δικτυου ειναι ξαδερφος μ που ναι γειτονας.ενω μου γραφει οτι συνδεθηκε μου λεει χωρις συνδεση στο ιντερνετ.παω λοιπον στην κατασταση δικτυου και επιλεγω ιδιοτητες.εδω θελω να πατησω πρωτοκολλο ιντερνετ εκδοση 4 (TCP/IPv4) ομως απ τις 3 εντολες που εχει για να επιλεξεις εγκατασταση, καταργηση εγκαταστασης και ιδιοτητες δε μπορω να επιλεξω τις ιδιοτητες.μονο το εγκατασταση.ενημερωτικα μπαινωντας στις λεπτομεριες ασυρματου δικτυου η διευθυνση IPv4 με αυτοματες παραμετρους ειναι:169.254.ΧΧΧ.ΧΧΧ.και τι τελευταιο οταν επιλεγω την εντολη ιδιοτητες ασυρματου δικτυου μ εμφανιζει ενα πλαισιο που γραφει:"τα windows αντιμετωπισαν ενα σφαλμα κατα την αποθηκευση του ασυρματου δικτυου.συγκεκριμενο σφαλμα:δεν ειν δυνατη η καθορησμενη εκδοση του αρχειου απο το συστημα."

Μέλος
    Όνομα
    ΣΟΦΙΑΝΟΣ
    Περιοχή
    πυργος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από akisssssssss Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπερα παιδια.τς τελευταιες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα στη συνδεση ασυρματου δικτυου.ο κατοχος του δικτυου ειναι ξαδερφος μ που ναι γειτονας.ενω μου γραφει οτι συνδεθηκε μου λεει χωρις συνδεση στο ιντερνετ.παω λοιπον στην κατασταση δικτυου και επιλεγω ιδιοτητες.εδω θελω να πατησω πρωτοκολλο ιντερνετ εκδοση 4 (TCP/IPv4) ομως απ τις 3 εντολες που εχει για να επιλεξεις εγκατασταση, καταργηση εγκαταστασης και ιδιοτητες δε μπορω να επιλεξω τις ιδιοτητες.μονο το εγκατασταση.ενημερωτικα μπαινωντας στις λεπτομεριες ασυρματου δικτυου η διευθυνση IPv4 με αυτοματες παραμετρους ειναι:169.254.ΧΧΧ.ΧΧΧ.και τι τελευταιο οταν επιλεγω την εντολη ιδιοτητες ασυρματου δικτυου μ εμφανιζει ενα πλαισιο που γραφει:"τα windows αντιμετωπισαν ενα σφαλμα κατα την αποθηκευση του ασυρματου δικτυου.συγκεκριμενο σφαλμα:δεν ειν δυνατη η καθορησμενη εκδοση του αρχειου απο το συστημα."
    Φιλε μου Ακη βρες τους driver της ασυρματης καρτας δικτυου και ξανα εγκατεστησε τους..ειναι η πιο ευκολη λυση για να μην χανεις χρονο για το προβλημα σου...
    πιο μοντελο laptop εχεις?

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό] προβλημα με ηλεκτρολογικη συνδεση σε κλιματιστικο
    από κωστας1982 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-04-14, 20:07
  2. [Φορητός Η/Υ] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ WIFI ΣΥΝΔΕΣΗ
    από kasikis στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-08-13, 15:41
  3. Προβλημα με τη συνδεση του plug
    από benakis στο forum Πομποδέκτες & Κεραίες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-12-12, 23:37
  4. Panasonic KX-TCD210 Βαση ασυρματου τηλεφωνου - Προβλημα!
    από RunRunToLondon στο forum Τηλέφωνα & GPS
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-07-07, 21:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία