Εχω την εντυπωση οτι το μηχανημα αυτο ειναι ακομα εξω σε καποια βιτρινα και ισως ακομα σε πωληση και παραγωγη . Απο την αλλη ελπιζω ο δικηγορος μου να ειναι τοσο καλος οσο λεει .
3000W γραφει πανω του λες και τα βατ ειναι φασολες και πας στον μπακαλη και αγοραζεις οσα θες τσαμπα ...Μετρημενα στον παγκο σε ουτε καν επαγωγικο φορτιο αλλα σε Ωμικο και μονο στο 1 ΚΗΖ βρηκα 124,5 ανα καναλι με τα δυο καναλια οδηγημενα και το λιμιτερ
Φυσικα και παρανομα εχει τοποθετηθει ασφαλεια 15Α και δεν αναγραφεται πουθενα η καταναλωση ωστε να μπορει περα απο τα νομιμα να υπολογισει καποιος την πραγματικη ισχυ . Απλη κοροιδια
Απιστευτο ! τουλαχιστον 4 τρανσιστορακια εξοδου σε καθε καναλι οι πολωσεις αλλου για αλλου και το μηχανημα ηταν κατα τα αλλα απειραχτο και με μονη βλαβη μια καμμενη γεφυρα και εναν ανεμιστηρα .
Θεωρω οτι με καποιον τροπο πρεπει να παυσουν και να απογορευτουν τετοιου τυπου ανοησιες και κοροιδιες ...Αυτη η Κινεζουρα τελικα μας εχει κανει παρα πολυ μεγαλο κακο .
Περα απο αυτα τα υλικα για 2Χ125 ειναι ανω του μετριου και οι ηχητικες επιδοσεις αποδεκτες για το επιπεδο του μηχανηματος ενω και η ποιοτητα κατασκευης ειναι αρκετα καλη θα ελεγα .
Ουδεν αλλο σχολιο μαλλον εχω τσαντιστει με αυτο το μηχανημα .
Φιλικα
Σακης Πετροπουλος![]()