Σε αυτό το ποστ σου έχω βάλει το σχέδιο κατέβασέ το και άνοιξε το pdf με το smps, εκεί θα δείς το σχέδιο που έχει στα παρακάτω ποστ
εκεί αναφέρονται οι τάσεις όπως και τα σημεία που θα μετρήσεις "με γείωση την γείωση του δευτερεύων (πχ. tuner)".
Σε αυτό το ποστ σου έχω βάλει το σχέδιο κατέβασέ το και άνοιξε το pdf με το smps, εκεί θα δείς το σχέδιο που έχει στα παρακάτω ποστ
εκεί αναφέρονται οι τάσεις όπως και τα σημεία που θα μετρήσεις "με γείωση την γείωση του δευτερεύων (πχ. tuner)".
Δηλαδή μετράω τον πυκνωτή c833 για τα 3,3V, τον πυκνωτή c834 για τα 5V(το stb σημαίνει stand by? Έχουμε κιάλλο 5V? η μόνο το stb είναι?), την αντίσταση r825 με γείωση για τα 11V και τον πυκνωτή c825 πάλι για τα 11V.
Λέω κάτι λάθος? Είναι κάτι ακόμα που δεν είδα?
ΥΓ. Η γείωση την ψήκτρας του τρανζίστορ είναι η ίδια με του Tuner.
και c828 12v(εκει μετρα και την r814 0.47 του Ω). stb σημαίνει stand by.Μια χαρα τα πας εσυ ...τωρα για την τηλεοραση δεν ξερω αν θα τα παει(χουμορ κανω χουμορ)![]()
φιλε μου το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα . το τρανζιστορ υψηλης Q601 το εχεις βαλει πανω?
αν το βαλεις λογικα και πατησεις το τηλεκοντρολ να παει σε stand.by κοκκινο λαμπακι εχουμε ?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisp2 : 29-04-12 στις 01:23
αμα το βγαλεις εξω το q601 τα ιδια κανει το λαμπακι?
αν ναι φοβαμαι για το ic103 στο σχεδιο VIDEO ,το μεγαλο απο κατω...
αν δειξει κανονικα το led, δοκιμασε ενα αλλο transistor
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisp2 : 29-04-12 στις 01:48
1.δεν ειπα να την ανοιξεις ,ειπα να μπει σε stand,by
2.μπορει να ειναι κλειδωμενο το πληκτρολογιο απο μπροστα
3.μπορει να εχεις χαλασμενο τρανζιστορ υψηλης και να σου τρωει τασεις
4 αν ειναι το ic 103 τις κανουμε μνημοσυνο
5 σου λεω να το βγαλεις το τρανσιστορ να δουμε αν το λαμπακι φωτισει κανονικα