Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 19

Θέμα: pioneer sa-608

Μέλος
    Όνομα
    περικλης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή pioneer sa-608

καλησπερα σε ολο το φορουμ!αυτες τις μερες επεσε στα χερια μου ο συγκεκριμενος ενισχυτης.μια απο τις βατικες (2w 0.22ω)αντιστασεις του αριστερου καναλιου ηταν καμμενη και ο ενισχυτης ηρθε στη ζωη!σε μια προχειρη δοκιμη διχνει δυνατος.γνωριζει κανεις το συγκεκριμενο μοντελο χαρακτηριστικα κλπ ανηκει σε μετρια η κακη κατηγορια για την εποχη του??επισης μετρωντας το dc στην εξοδο ειναι -50mv (L) και -55mv (R) δεν ειδα ομως πουθενα τριμερακια για να το ριθμισω στο 0mv.εχει καποιο τροπο προφανως που δεν γνωριζω...η με ενα ολικο recap θα διορθωθει το προβλημα???
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

ειναι πιθανον να εχει προβλημα ο πυκνωτης σταθεροποιησης στην πηγη ρευματος του διαφορικου C249/47/25 απο την αλλη δεν εχει νοημα να αλλαξεις μονον αυτον ολοι οι ηλεκτρολυτικοι πυκνωτες θελουν αλλαγμα σε αυτο το μηχανημα ..γενικα ειναι ενα μηχανημα το οποιο σηκλωνει πολυ τουμπανιασμα ..αν σε ενδιαφερει πες μου να σου δωσω μερικες οδηγιες ( βελτιωσεις σε οτι αφορα την ποιοτητα ναι απο ισχυ δεν μπορει να αλλαχτει τιποτα ) και φυσικα οι βελτιωσεις εχουν αντικτυπο στην ασφαλεια του μηχανηματος

Παντως ειναι ενα παρα πολυ ωραιο μηχανκι
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    περικλης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

επειδη σκεφτομαι να το κρατησω μιας και μου αρεσε...καθε συμβουλη σου σακη θα την ακολουθησω πιστα μιας και το αποτελεσμα με τον μικρο μου nad 3130 σε δικαιωσε απο ακουστικης αποψης...οποτε λοιπον μου μενει να δοκιμασω και τον pioneer ετσι γιατι πιστευω πως μερικα παλια μηχανηματα ηχου αν φτιαχτουν σωστα και απο γνωστες δεν εχουν να ζηλεψουν και πολλα απο τους καινουριους.υποψιν σακη οτι μετα ο ενισχυτης θα γραφει pioneer sa608 tuned by sakis!

υγ καποια στιγμη θα μπορεσω να βρω καποιο απο αυτα τα μηχανηματα δηλαδη τις ναυαρχιδες των εταιριων kenwood,pioneer,marantz,sansui εκει μετα θα αναλαβεις εσυ το τουμπανιασμα(απο ποιοτητα μιλαω)

Μέλος
    Όνομα
    περικλης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

μετρησα το ρευμα ηρεμιας μετα απο κανενα τεταρτο ανοιχτος και μου διχνει 6.8μν και 8.2μν ο κατασκευαστης προτεινει 4,4μν-33μν μηπως να το ανεβαζα λιγο μιας και εχει ψυκτρα πολυ μεγαλη...και αν ναι πως θα το ανεβασω???

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

Ο συγκεριμενος ενισχυτης δεν εχει δυνατοτητα ρυθμισης εχει απλα δυο """σκαλες""" για το ρευμα και αυτο ηταν ....Ουσιαστικα πρεπει να γινει μετατροπη και να αντικατασταθει μια αντισταση με ενα τριμμερ ...σαφως δουλεια που πρεπει να γινει με προσοχη

Φιλικα
    Σακης Πετροπουλος
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    περικλης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

Χμμ μαλλον μονος δεν θα καταφερω να βρω ποια αντισταση θελει αντικατασταση...οποτε ακυρη η μικρη αναβαθμιση.φρεσκους πυκνωτες λοιπον και τιποτα αλλο.

υ.γ οταν κοβω το jumber τα mv του ρευματος ηρεμιας ανεβαινουν γυρω στα 16mv...μηπως θα ηταν καλυτερα να το αφησω ετσι????

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

μην σε πιανει πανικος την αντισταση μπορω να στην πω αλλα μπορεις να την δεις μονος σου και στο service manual ( αν το θες κανε μου ενα μαιλ να στο στειλω ) μαιλ οχι πμ η εντσιατση μπορει να αντικατασταθει ενα τριμερακι 47Ω και εισαι μια χαρα .... με προσοχη και θελει και βραχυκυκλωμα το ενα μεσαι με το εινα ακραιο .....
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    περικλης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

Σακη μου το μανουαλ το βρηκα!την αντισταση ακομα την ψαχνω...αν και νομιζω πως πρεπει να ειναι η αντισταση r266...

Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή

265-266 ...και θα ελεγα να αντικατασταθουν με τριμερακι 100 ωμ
    www.eastelectronics.gr ε

Μέλος
    Όνομα
    περικλης
    Περιοχή
    καλλιθεα

Προεπιλογή

100ωμ...και φυσικα το jumber εκτος???το ρευμα ηρεμιας να το παω μεχρι 35mv που δινει μαξιμουμ ο κατασκευαστης μεταξυ tp1+2(L) tp3+4(R)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Pioneer SA-420
    από al1596 στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-15, 20:03
  2. [DVD Player] PIONEER DV-737
    από paylos_2009 στο forum DVD/BD Player & Video
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-12, 16:34

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι