Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 70

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Άρη , συμφωνώ στείλε στο υπουργείο παιδείας όσες πληροφορίες μπορείς και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος θα καταλήξουν να κάνουν εμένα "καταλληλότερο" υπουργό παιδείας. Για πιο πρακτική εκπαίδευση πέραν της θεωρίας.

Επίσης σε ενημερώνω ότι αν βάλεις όλους τους εκπαιδευτικούς και διδάσκοντες στο μάθημα "τεχνικά εργαστήρια" που από αυτούς ελάχιστοι ξέρουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα και στην πράξη , τότε καταλαβαίνω τι έχει να γίνει.!!

Επίσης στείλε στο υπουργείο και την δική σου λέξη (λοιπόν), που γράφεις παραπάνω ως (λυπών) ... και βλέπουμε.

Επίσης πες στο υπουργείο σου . Να με δοκιμάσουν και στην πράξη ως προς τα αποτελέσματα . και αν αποδώσω περισσότερο από τους "θεωρητικούς " και στην πράξη . Να υποχρεωθούν να μου βρουν μια θέση ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς ... για το καλό της Ελλάδας και της "έμπρακτης" γνώσης.

Το avatar του χρήστη aris285
    Μέλος
    Όνομα
    Αρης
    Περιοχή
    Ελευσινα

Προεπιλογή

Για ελα εδω που δουλευω να μου αλαξεις λαδια και φιλτρα σε αυτα τα κομπρεσερ αμμωνιας (με το αζημίωτο βεβαια) να δουμε τι μαστορας εισαι.

image.jpgscrew-refrigeration-compressor-for-industrial-refrigeration-41093.jpg

Edit : οι φωτογραφιες ειναι παραδηγματικες απο το google δεν εχω φωτογραφικη μαζι μου να σου βγαλω πραγματικες.

οσο για την ορθογραφια μου θα ζητησω συγνωμη απο ολους οσους διαβαζουν.
    ετυχε στο σχολειο οταν πηγενα να δινω περισοτερη βαση στα μαθηματα ιδικοτητας παρα στην γενικη παιδια.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aris285 : 19-01-12 στις 09:07

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Βρε άσε τα "βιομηχανικού τύπου" ... που εγώ επεκτάθηκα στην οικιακή χρήση . και σε πολλά άλλα (εκτός πτυχίου) Πλυντήρια , κουζίνες , λέβητες , ανεμογεννήτριες , φωτοβολταικά , και (ελαφρώς) ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά , και όλα τα παραπάνω Αυτοδίδακτα. Όταν θελήσω τα περί αμμωνίας είτε "οικιακά " είτε "βιομηχανικά" θα σου βρω μέχρι και πως θα φτιάξεις την αμμωνία μόνος σου. Αν και προτιμώ την οικολογική ψύξη χωρίς υγρά.

Προς το παρών δώσε μια λύση στον ενδιαφερόμενο (όπως την έδωσα εγώ σε προηγούμενο μήνυμα.)
    Με βάση (εννοείται για να μπήκε στο φόρουμ) ότι αναζητά.
    1) Λύση χωρίς εννοείται μάστορα
    2) Να είναι προς το οικονομικότερο
    3) Και να μην επενδύσει σε εργαλεία (μιας χρήσεως).

Λοιπόν ακούω ... ή μήπως δεν έχεις να προτείνεις κάτι?

Γιατί εγώ και το εφάρμοσα και άριστη επιτυχία είχε. (σε οικιακό ψυγείο) (για τον υπολογισμό της ποσότητας του υγρού που θα έβαζα σε ψυγείο κατόπιν αλλαγής του μοτέρ του) . Και αυτό όταν μου είχε χαλάσει το μανόμετρο και αναγκάστηκα να το κάνω πιεζόμενος από τον πελάτη με "λιτά μέσα". Και για να δω πως θα κάνω κενό επίσης αναγκάστηκα να βάλω την έξοδο του κομπρεσέρ του κενού σε λάδι για να βλέπω τις φυσαλίδες για σιγουριά για το "πλήρες του κενού".

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Στράτος
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Θα σου πώ και 'γώ τον δικό μου μπακαλίστικο τρόπο. (πολύ θα με κράξουνε αλλά δεν πειράζει)
    Αγόρασα από τοπικό κατάστημα ψυκτικών μονό μανόμετρο με 25 ευρό περίπου κομπλέ με τα λάστιχα του.
    Εδώ από ebay διπλό http://www.ebay.de/itm/Refrigeration...item3f11ba23fb
    2κιλη φιάλη φρέο που επιστρέφετε όταν αδειάσει και την επόμενη φορά πληρώνεις μόνο το φρέο. Το κιλό που είναι η φιάλη μίας χρήσης έκανε 18 ευρό και τα δύο κιλά 22 ευρό μετά την πρώτη φορά. Αν θυμάμαι καλά 15 ευρό έκανε άδεια η 2κιλη φιάλη.Ρώτησα ψυκτικό πόσο πίεση έπρεπε να μου δείχνει το μανόμετρο(αν θυμάμαι καλά θέλει 90 καλοκαίρι, όχι με πολλή ζέστη.), έβαλα στην ψύξη το ερκοντίσιον και συμπλήρωσα φρέο. Μαζί με κάποιους αντάπτορες μου στοίχισε περίπου 70-80 ευρό. Ο μάστορας μου ζητούσε 100 για κάθε ερκοντίσιον. Να σημειώσω ότι έκανα μεταφορά σε 3 μηχανήματα και έχω γνώσεις υδραυλικού και έτσι με σήμφερε και μου έμειναν και τα εργαλεία.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΣΩΤΗΡΗΣ
    Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ

Προεπιλογή

Το φρέον δε χάνεται.
    Καλύτερα να ψάξεις για διαρροή πρώτα

6. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον sotiris_gou για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

antonis_p (08-02-12)

Μέλος
    Όνομα
    Στέφανος
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Κυριακίδης Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βρε άσε τα "βιομηχανικού τύπου" ... που εγώ επεκτάθηκα στην οικιακή χρήση . και σε πολλά άλλα (εκτός πτυχίου) Πλυντήρια , κουζίνες , λέβητες , ανεμογεννήτριες , φωτοβολταικά , και (ελαφρώς) ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά , και όλα τα παραπάνω Αυτοδίδακτα. Όταν θελήσω τα περί αμμωνίας είτε "οικιακά " είτε "βιομηχανικά" θα σου βρω μέχρι και πως θα φτιάξεις την αμμωνία μόνος σου. Αν και προτιμώ την οικολογική ψύξη χωρίς υγρά. ποια ειναι η οικολογικη ψυξη χωρις υγρα?

Προς το παρών δώσε μια λύση στον ενδιαφερόμενο (όπως την έδωσα εγώ σε προηγούμενο μήνυμα.)
    Με βάση (εννοείται για να μπήκε στο φόρουμ) ότι αναζητά.
    1) Λύση χωρίς εννοείται μάστορα
    2) Να είναι προς το οικονομικότερο
    3) Και να μην επενδύσει σε εργαλεία (μιας χρήσεως).

Λοιπόν ακούω ... ή μήπως δεν έχεις να προτείνεις κάτι?

Γιατί εγώ και το εφάρμοσα και άριστη επιτυχία είχε. (σε οικιακό ψυγείο) (για τον υπολογισμό της ποσότητας του υγρού που θα έβαζα σε ψυγείο κατόπιν αλλαγής του μοτέρ του)δεν υπολογιζουμε την ποσοτητα του φρεον σε οικιακα ψυγεια, απλα μετα απο καλο κενο κανουμε πληρωση με τη ποσοτητα που αναγραφει ο κατασκευαστης με τη βοηθεια ζυγαριας ή ογκομετρητη . Και αυτό όταν μου είχε χαλάσει το μανόμετρο και αναγκάστηκα να το κάνω πιεζόμενος από τον πελάτη με "λιτά μέσα". Και για να δω πως θα κάνω κενό επίσης αναγκάστηκα να βάλω την έξοδο του κομπρεσέρ του κενού σε λάδι για να βλέπω τις φυσαλίδες για σιγουριά για το "πλήρες του κενού"πληρες κενο με χρηση συμπιεστη δεν γινετε χρειαζετε αντλια κενου. επισης ελεγχος του κενου γινετε με ειδικο βακομετρο και οχι με τα απλα μανομετρα.
    καλό ειναι να δινουμε σωστες συμβουλες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanoszis : 05-02-12 στις 00:08

8. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον stefanoszis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Nemmesis (08-02-12)

Μέλος
    Όνομα
    Στέφανος
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

επισης θα ηθελα να εξηγησετε τι ειναι η "κορεσμενη πιεση" που αναφερετε σε προηγουμενο ποστ σας.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stefanoszis : 05-02-12 στις 00:09

Μέλος
    Όνομα
    χρηστος
    Περιοχή
    αθηνα

Προεπιλογή

το φρεον 134α δουλευει στις 4 λιμπρες και χρεισιμοποιοτε στα οικιακα ψυγεια και στο κλιματισμο αυτοκινητου,επισης στα οικιακα υπαρχει και το R600 οπου δουλευει υποπιεση στις -2 λιμπρες
    στο κλιματισμο υπαρχει το 22 στις 60 λιμπρες 407 στις 60 λιμπρες και 410 στις 110 λιμπρες παντα στην ψυξη αυτο ειναι μια προχειρη αναφορα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Καματερό

Προεπιλογή

Χαιρετω την παρεα,ως αδειουχος ψυκτικος θεωρω οτι ειναι λαθος για λογους ασφαλειας οσο και επαγγελματικους να δινονται συμβουλες σε τεχνικα θεματα για ανθρωπους που δεν εχουν την αναλογη εμπειρια.Δεν θελω να προσβαλω κανεναν απλα λεω την γνωμη μου.

Το avatar του χρήστη antonis_p
    Μέλος
    Όνομα
    Αντώνης
    Περιοχή
    Νέο Ηράκλειο, Αττική

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikosp Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εχω τρία aircondition και ένα ψυγείο που χρειάζονται πρόσθεση Φρέον
    Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει την διαδικασία φόρτωσης ?
    Μάθε πρώτα τη διαδικασία εύρεσης της διαρροής. Τί νόημα έχει να γεμίζεις συνέχεια ένα κύκλωμα που χάνει;

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. προβλημα με aircondition
    από hlektrologos000 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-10-06, 19:07

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •