Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16
    Το avatar του χρήστη rep
    Μέλος
    Όνομα
    Χρυσοστομος
    Περιοχή
    Μακροχωρι Βεροια

Προεπιλογή

αν μπηκε στο φορουμ για να βρει μονο αυτην την λυση και ειναι γενικα ασχετος τοτε εχεις δικιο.αν ομως ειναι ερασιτεχνης και ψαχνεται γενικα οπως καναμε ολοι καποτε και με ποιο βαριες περιπτωσεις σε τηλεωρασεις με αρκετα υψηλες τασεις τοτε με μεγαλη προσοχη ας το δοκιμασει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ.

Το avatar του χρήστη ziakosnasos
    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Περιοχή
    Ελλαδα

Προεπιλογή

Θα συμπληρώσω αυτό που είπε ο φίλος Κώστας το ρεύμα είναι άγευστο άοσμο άχρωμο και έρχεται απο εκεί που δεν το περιμένεις για αυτό όταν βλέπεις ότι δεν σε παίρνει καλύτερα κάνε πίσω για το δικό σου καλό , δεν λέω να μην πειραματιστείς αλλά για την δική σου ασφάλεια καλύτερα μην ασχολείσαι .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    βαγγέλης
    Περιοχή
    νεα σμυρνη

Προεπιλογή

και γω θα προτιμισω αυτο που λες θαναση την παω στην ανακυκλωση να τελειωνει η υποθεση

Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από monk13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ LCD view sonic η οποια εχει καει λογω δικοπης ρευματος , εγω απο την αλλη θελω να παρω την πλακετα της οθονης ομως φοβαμαι πως αυτο ειναι επικiνδυνο γτ εχω ακουσει κατι περιεργα μην κανει κανα μπαμ και σαπσει το γυαλι αν γινεται σας παρακαλω να με συμβουλεψετε
    για το πως να την βγαλω
    ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας
    πάντως να ξέρεις οτι κατά 90% επισκευάζετε,
    αντι να την βάλεις στην ανακύκλωση καλύτερα βάλε την στα "χαρίζετε" ---> http://www.hlektronika.gr/forum/forumdisplay.php?f=330,
    ολο και κάποιος θα βρεθεί απο το φόρουμ που θα θέλει να την πάρει για να την φτιάξει

Μέλος
    Όνομα
    Γ.
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Εγώ έχω μια οθόνη lcd CTX η οποία μετά απο κάποια χρόνια έπαθε πρόβλημα και πολλές φορές δεν έδειχνε εικόνα ή έβγαζε γραμμες. Απο ηλεκτρονικά έχω λίγες γνώσεις αλλά την άνοιξά, έβγαλα την πλακέτα του τροφοδοτικού και είδα ότι έχει σκασμένους πυκνωτές, την πήγα σε ένα φίλο ηλεκτρονικό, τους άλλαξε και μου την έδωσε πίσω, την ξαναέβαλα στη θέση της και συναρμολόγησα πάλι την οθόνη και εδώ και 2-3 χρόνια η οθόνη δουλεύει ακόμα .

Το avatar του χρήστη KOKAR
    Μέλος
    Όνομα
    Κωστας
    Περιοχή
    Αργυρουπολη

Προεπιλογή

μα αυτή είναι η πιο συνηθισμένη βλάβη .....

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας